WhatsApp'a "Dün attığım mesajı inşallah görmemiştir" kaygısını sona erdirecek yeni bir güncelleme geldi!

Artık hemen hepimiz için önemli bir iletişim kaynağı olan WhatsApp'a güncelleme geldi. Dün attığınız mesajdan pişman mı oldunuz? Üzülmeyin! Whatsapp'ın yeni güncellemesiyle mesaj silme süresi uzatıldı.

WhatsApp'a "Dün attığım mesajı inşallah görmemiştir" kaygısını sona erdirecek  yeni bir güncelleme geldi!

WhatsApp, uygulamanın işlevselliğini daha da artırmak için güncelleme yaptı. Uygulamayı güncellemeden önce "WhatsApp'ta neler değişti?" sorusunu soranlar için son güncelleme ile gelen özellikleri anlatacağız. Belki de en önemli özellik pişmanlık duyulan mesajları silmek için verilenm süredeki artık. Yazdığınız mesajdan bir gün sonra pişman olduysanız, üzülmeyin! WhatsApp'ın son güncellemesiyle mesaj silme süresi uzatıldı. İşte WhatsApp uygulamasına gelen yeni özellikler...

WhatsApp'ta son güncelleme ile neler değişti?

Meta bünyesinde yer alan ve dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcıya ulaşan çevrimiçi mesajlaşma uygulaması WhatsApp, güncellemelere devam ediyor. Yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte pek çok özellikte iyileştirmeler yapılacak.

WhatsApp’a gelecek yeni güncelleme ile sağlanacak olan yenilikler şu şekilde:

Sohbetler ‘okunmamış’ filtresiyle sıralanabilecek.
Gönderilen mesajı herkesten silmek için 2 günden fazla süre tanındı.
Gruplarda katılımcı sınırı 512’ye yükseltildi.
Maksimum dosya gönderim boyutu 2 GB’a yükseltildi.
Benden sil özelliğini kullanarak yapılan silme işlemleri birkaç saniye içinde geri alınabilecek.

WhatsApp'ın yeni güncellemesi yayınlandı

WhatsApp’ın yeni özellikler eklediği ve mevcut özelliklerde iyileştirmeler yaptığı güncelleme yayınlandı. iOS ve Android kullanıcıları, uygulama marketlerinden, WhatsApp’ın yeni güncellemesine erişebilirler.