WhatsApp'a iki kritik güncelleme

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yakın zamanda heyecan verici yeni bir özellik ile kullanıcıların fotoğraf paylaşma şeklini kolaylaştıracağını açıkladı. Ayrıca video uygulamalarıyla rekabet için, ekran paylaşma özelliği devreye sokulacak.

WhatsApp'a iki kritik güncelleme

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yenilikler gelmeye devam ediyor. WhatsApp'ın HD fotoğraf paylaşımı, fotoğrafları en iyi kalitede gönderip almaya olanak tanıyacak ve piksellenmiş fotoğraflar tarihe karışacak.

Tam HD deneyimini için kullanıcılar, mesajlarına fotoğraf eklerken ekranın üst kısmındaki "HD" seçeneğini değiştirebilecek. Uygulama, düşük bant genişliğine sahip alıcılar için standart kalitede görüntüler alma seçeneği sunarak veri darboğazlarını önleyeceğini duyurdu.

EKRAN PAYLAŞIMI GELİYOR

Uygulama aynı zamanda "Ekran Paylaşımı" adı verilen çığır açıcı bir özelliği de sunacak. Bu ekleme, belgeler üzerinde çalışırken, fotoğraflara göz atarken, bir gezi planlarken veya teknik destek sağlarken, aramalar sırasında ekranın canlı görüntüsünü paylaşmaya olanak tanıyacak.