Yalova, Kocaeli, İstanbul ve Sakarya.. Salı gecesi bomba bir olay yaşanacak... Herkes evinin kapılarını, pencerelerini sonuna kadar açsın. Bizi ziyarete geliyor

3 Afrika, 1 Eyyam-ı Bahur (Basra) ile sıcaklardan aşırı derece bunalan İstanbul ve çevresindeki illerimiz Yalova, Kocaeli ve Sakarya'ya yönelik çok güzel bir haber geldi. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre salı gecesinden itibaren etkili olacak Balkan soğukları bu illerimizi serinletecek. Vatandaşların balkan kapılarını ve evlerinin pencerelerini açıp bol bol serinlemesi tavsiye edildi.

Yalova, Kocaeli, İstanbul ve Sakarya.. Salı gecesi bomba bir olay yaşanacak... Herkes evinin kapılarını, pencerelerini sonuna kadar açsın. Bizi ziyarete geliyor

Türkiye bu yaz ciddi anlamda zor günler geçirdi. Aşırı sıcaklar kentlerimizi bir anda etkilemeye başladı. Başta İstanbul olmak üzere birçok ilimizde gündüz vakitleri dışarı çıkmak neredeyse imkansız bir hale geldi. İstanbul ve çevresindeki illerimiz  3 Afrika, 1 Eyyam-ı Bahur (Basra) ile çok bunaltıcı günler yaşadı. Şimdi meteorolojik kaynaklar tarafından bu illerimize yönelik güzel bir haber geldi. 

KAPILARINIZI VE PENCELERİNİZİ AÇIN

Hava Forum tarafından Türkiye'ye Balkan soğukları hakkında yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: 

"İstanbullular sizler 3 Afrika, 1 Eyyam-ı Bahur (Basra) ile çok bunaltıcı günler geçirdiniz... Şimdi Balkanlar size çok güzel bir sunum yapacak. Salı gecesinden itibaren camınızı, kapınızı sonuna kadar açın, eviniz bir ferahlasın.  

"BİZİ ZİYARETE GELİYOR"

Bırakın o serinlik, doğal klima girsin içeri... Son 17 saat, "Ohhhhhhhhhh" diyeceğiniz harika hoş serin Balkan ve Poyraz bizi ziyarete geliyor...." 

MARMARA BÖLGESİNİ İLGİLENDİRİYOR

Balkan soğuklarının Eyyam-ı Bahur nedeniyle ciddi bunalma yaşayan Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Sakarya'yı rahatlatması bekleniyor. 

 

Yalova, Kocaeli, İstanbul ve Sakarya.. Salı gecesi bomba bir olay yaşanacak... Herkes evinin kapılarını, pencerelerini sonuna kadar açsın. Bizi ziyarete geliyor - Resim : 1