Yarkadaş kulis bilgisi tv100’de paylaştı: Hasan Ufuk Çakır'ın CHP'den ihraç edileceği yönünde bilgi var

tv100'ün ses getiren programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır ile ilgili "CHP'den edindiğim bir bilgi var, henüz tam netleşmedi. Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'ın ihraç edileceği yönünde bilgi var. Buna ilişkin bir çalışmanın yapıldığı yönünde bilgi var. Ben bugün Hasan Ufuk Çakır'ı aradım" ifadelerine yer verdi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. CHP Genel Merkezi'nde adayların belirlendiği toplantıda Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır Parti Meclisi'ne girmeye çalışması programda masaya yatırıldı. Yarkadaş, Çakır'ın ihraç edilmesiyle ilgili bir çalışma olduğunu belirtti.

"MERSİN MİLLETVEKİLİ HASAN UFUK ÇAKIR'IN İHRAÇ EDİLECEĞİ YÖNÜNDE BİLGİ VAR"
Yarkadaş verdiği kulis bilgisinde "CHP'den edindiğim bir bilgi var, henüz tam netleşmedi. Kemal Bey'e yakın olduğu için aday yapılan yapılmayan kişilerin dışında Kemal Bey'e yakın olduğu için ihraç edilmesi söz konusu bir milletvekili var. Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'ın ihraç edileceği yönünde bilgi var. Buna ilişkin bir çalışmanın yapıldığı yönünde bilgi var. Ben bugün Hasan Ufuk Çakır'ı aradım." dedi.

Hasan Ufuk Çakır şunları dedi:
Barış Bey benim de kulağıma geliyor. Henüz netleşmiş bir şey yok. Ben parti meclisine gittim, gitmesem daha iyi olurdu. Gittim orada sayın Genel Başkan Özgür Özel'in verdiği sözü tutmasını istedim. Önseçim istedim. Tepkimi farklı şekilde dile getirebilirdim. Oraya gitmem, parti meclisine gitmem yanlıştı. Bizde seçmene bir söz verdik, sözün yerine getirilmesini istedik. Benim de kulağıma bazı bilgiler geliyor. Umarım ihraçla ilgili bir şey yapmazlar.