Yasak Elma'ya bomba transfer

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma, oyuncu kadrosunu her geçen hafta güçlendirmeye devam ediyor. Yasak Elma dizisine son olarak Can Nergis de katıldı. İşte Can Nergis hakkında merak edilenler ve Yasak Elma hakkındaki son gelişmeler...

Yasak Elma'ya bomba transfer

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde bomba gelişme. Fatih Aksoy'un patronu olduğu Medyapım'ın imzalı Yasak Elma dizisi önümüzdeki sezon da seyirciyle buluşacak.

Neslihan Yeşilyurt'un yönettiği ve kalabalık kadrosuyla dikkat çeken diziye bir oyuncu daha katıldı. Can Nergis'in "Yasak Elma"da Mert karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Gökhan Alkan da kadroya katılmıştı

Geçtiğimiz günlerde FOX izleyicisiyle buluşmaya devam eden “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna yıldız bir isim daha katılmıştı. Gökhan Alkan da diziye dahil olmuştu. Alkan dizide Kerim karakterine hayat verecek.

Kerim, yurt dışından gelen yakışıklı ve başarılı bir iş adamı olarak izleyici karşısına çıkacak. Tesadüfen yolları kesişecek olan Yıldız (Eda Ece) ve Kerim’in (Gökhan Alkan) hayatı eskisi gibi olmayacak.

Yasak Elma'ya bomba transfer - Resim : 3
Can Nergis

Can Nergis kimdir?

Oyunculuk kariyerine başlamadan önce bir süre modellik yapan Can Nergis, İngiltere'deki hayatının ardından 8 yıl boyunca Uzak Doğu ülkelerinde yaşadı. Daha sonra Türkiye'ye döndü ve oyunculuk kariyerine başladı. Teyzesi Neslihan Yargıcı'nın büyük destek verdiği Can Nergis Börü ve Arka Sokaklar ile üne kavuştu. İşte Can Nergis hakkında merak edilenler...

27 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da doğan Can Nergis, ilk, orta ve lise eğitimini tamamlamasının ardından İngiltere'nin Londra kentine gitti. Burada üniversite eğitimi bitiren Can Nergis, Uzak Doğu ülkelerine giderek modellik yapmaya başladı. Daha sonra Tayland'da 8 yıl kalan Nergis, Shewa adında restoran açmıştır ancak daha sonra kapamıştır.

2011 yılında Türkiye'ye dönen Can Nergis, "Herşeye Rağmen" adlı dizi ile televizyon dünyasına adım attı. Dila Hanım'da konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2014 yılında Paşa Gönlüm adlı diziye başlamış ancak daha sonra bırakmıştır. Genç oyuncu esas çıkışını Kanal D ekranlarının uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da canlandırdığı rolle yakaladı. Ünlü oyuncu son olarak 2018'de ekranlara gelen 'Börü' dizisinde rol aldı.

Can Nergis Türkçe, İngilizce, Çince, Tay dilini ve Rusça bilmektedir.

Can Nergis'in rol aldığı dizi ve filmler

  • 2011 - Herşeye Rağmen Mehmet Demir
  • 2012 - Dila Hanım İhsan
  • 2014 - Paşa Gönlüm Fikret
  • 2014 - 2015 Maral: En Güzel Hikayem Yiğit
  • 2014 - 2015 Arka Sokaklar Onur
  • 2016 - Tatlı İntikam Tolga
  • 2016 - 2017 - Anne Ali Arhan
  • 2018 - Börü Tolga Erlik