Talat Bulut pasta keserek uğurlandı!

Yasak Elma dizisinin Halit Argun'u Talat Bulut, diziye veda etti. Pasta keserek uğurlanan ünlü oyuncu, "Böyle bir yapım firması bulmak zor. Bundan sonra çalışacaksam kapın açıksa seninle beraberim" notunu paylaştı.

Talat Bulut pasta keserek uğurlandı!

Ünlü oyuncu Talat Bulut 4 sezondur başrol oynadığı ve Halit Argun karakterine hayat verdiği Yasak Elma'dan ayrıldı. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, Talat Bulut için hüzünlü bir veda konuşması yaptı ve pasta keserek uğurladı.

Talat Bulut pasta keserek uğurlandı! - Resim : 1

Dizinin yapımcısı Medyapım'ın patronu Fatih Aksoy, Talat Bulut için duygusal bir veda konuşması yaptı ve pasta keserek uğurladı. O anları sosyal medyadan paylaşan Fatih Aksoy yeni diziler için Talat Bulut'la çalışmak istediklerini söyledi.

 Fatih Aksoy: İnşallah yeniden çalışırız

Talat Bulut ve dizi ekibinin de yer aldığı vedada konuşan yapımcı Fatih Aksoy, "Yasak Elma için ilk anlaştığımız oyuncuydu. 85 bölüm boyunca çok iyi bir oyuncu ve iyi bir insanla çalıştık. Onunla çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. İnşallah yeniden çalışırız" dedi.

"Böyle bir yapım firması bulmak zor"

Talat Bulut sosyal medya hesabından o anları "Medyapım Fatih Aksoy’un Talat Bulut’a vedası. Eğlenceli ama hüznü bende saklı unutulmayacak dakikalar. 45 yıllık meslek hayatımda bu yapım firmasıyla çalışmaktan son derece memnunum. Böyle bir yapım firması bulmak zor. Bundan sonra çalışacaksam kapın açıksa seninle beraberim" sözlerini kullandı.