Yavru köpeğe böyle eziyet ettiler

Bursa'da çöpteki bir poşetin kıpırdadığını fark eden bir vatandaş, poşeti açınca vicdanları sızlatan bir görüntü ile karşılaştı. Cemil Güneş adlı vatandaş poşetle birlikte çöpe atılan yavru köpeğe, güneşten eriyen poşetin yapıştığını görünce gözyaşlarını tutamadı.

Yavru köpeğe böyle eziyet ettiler

Bursa'nın İnegöl ilçesine tatil için gelen Cemil Güneş, karşılaştığı manzaranın etkisinden uzun süre kurtulamadı. Köpeği hemen özel bir vererinere götüren Güneş, köpeği yaşatmaya çalıştı. Kalacak yeri olmayan gurbetçi vatandaş köpeğe arabasının içinde bakmaya çalıştı.

Birkaç gün sonra belediyenin veteriner poliklinikleri olduğunu öğrenen Güneş, yavru köpeği belediyeye götürerek yardım istedi. Ancak yavru köpek kurtarılamadı. 

Köpeği poşetin içinde o şekilde görünce şok olduğunu anlatan Cemil Güneş, "Ağladım, şok oldum. İki üç gün sonra kendime geldim. Siz hayvanın ilk halini görseydiniz insanlıktan mı çıktık derdiniz." diye konuştu. Poşette uzun süre kaldığı için yavrı köpeğin bağırsaklarının parçalandığını söyleyen Güneş, bir süre serumla ayakta tutmaya çalıştığını anlattı.

Güneş, "Belediyemiz böyle sahipsiz köpeklere bakıyormuş. Allah buna vesile olanlardan razı olsun. Ama ben böyle bir hizmetin olduğunu bilmiyordum. Hatta bu köpek iyileşene kadar burada kalmaya yemin etmiştim." dedi.  Güneş olayı anlatırken de gözyaşlarını tutamadı.