Yavruya araba çarpıp her tarafını yaraladı.. Acil olarak veterinere götürüldü... Yanındaki annesine yaptığı hareket herkesi duygulandırdı

Avusturalya'da anne ve yavrusuna araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle farklı noktalara savrulan anne ve yavru ancak hastanede tekrar görüşebildi. Annesini gören yavrunun yaptığı hareket herkesi duygulandırdı.

Yavruya araba çarpıp her tarafını yaraladı.. Acil olarak veterinere götürüldü... Yanındaki annesine yaptığı hareket herkesi duygulandırdı

Avusturalya'da Salı gecesi yaşanan olayda anne koala ve yavrusuna araba çarptı. Çarpmanın şiddetiyle annesinin sırtında olan yavru savruldu. Hemen veterinere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

ANNE KOALANIN DURUMU AĞIRDI

Yavru savurlmanın etkisiyle kazadan hafif yaralanmalarla kurtulmuştu. Ne yazık ki annesinin yaraları çok daha kötüydü. Kaza, dirseğinin kırılmasına, akciğer kontüzyonlarına ve kafa travmasından beyninin şişmesine neden oldu. 24 saat bakım ve özel tedavi görmesine rağmen, vahşi doğaya salınacak kadar iyi olması pek olası görünmüyordu.

"TESELLİ BEKLİYOR"

Görevli bir hemşire, "Hayvan refahı gerekçesiyle, veterinerler bugün öğle saatlerinde iğneyi çekmeye ve ona ötenazi yapmaya karar verdiler. Bu maalesef zavallı Blake'in yetim kaldığı ve elle yetiştirilmesi gerektiği anlamına geliyor. Annesine ötenazi yapıldığından beri çok üzgün. Ağlıyor ve şu anda sürekli teselliye ihtiyacı var.” dedi.