Yaya geçidinden geçtiği esnada çarpan araba, Nagihan'ı hayattan kopardı

Antalya'da meydana gelen kazada 19 yaşındaki Nagihan Yeni'ye, yaya geçidinden geçtiği esnada araba çarptı. Çarpmanın etkisi ile 70 metre sürüklenen genç kız hayatını kaybetti.

Yaya geçidinden geçtiği esnada çarpan araba, Nagihan'ı hayattan kopardı

Manavgat ilçesinde gerçekleşen kazada, Ahmet Kuytu’nun hakimiyetindeki 27 ACK 965 plakalı hafif ticari araç, Kızılot Mahallesi'nde yaya geçidinden geçmekte olan 19 yaşındaki Nagihan Yeni’ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan kız, 70 metre sürüklendi. Genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaya geçidinden geçtiği esnada çarpan araba, Nagihan'ı hayattan kopardı - Resim : 1

YOLCU OTOBÜSÜNE ÇARPARAK DURABİLDİ

Kazanın ardından kontrolü kaybeden sürücü, refüjü geçerek karşı şeride geçti. Ömercan Kambur’un hakimiyetindeki 34 ALB 506 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün arka sol bagajına çarptıktan sonra durabilen hafif ticari araç sürücüsü Ahmet Kuytu ve araçta yolcu olarak bulunan Uğur Duymaz ve İbrahim Bakar yaralandı. Yaralaılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

NAGİHAN'IN ACILI YAKINLARINI SAKİNLEŞTİRMEK KOLAY OLMADI...

Hayatını kaybeden Nagihan Yeni'nin, kaza yerine yakın bir otelde çalışan turizm personeli olduğu öğrenildi. Kaza haberini alarak olay yerine gelen çalışma arkadaşları gördükleri karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Yaya geçidinden geçtiği esnada çarpan araba, Nagihan'ı hayattan kopardı - Resim : 2
Nafihan Yeni’nin cenazesi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekibi, Adli tabip ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.