Yaz kış tüketiliyor! Cinsel gücü arttırıyor, bağışıklığı destekliyor, ağrıyı anında kesiyor!

C vitamini deposu olan bu yiyecek ile kendinizi yaz kış hastalıklara karşı koruyabilirsiniz. Düzenli tükettiğiniz takdirde bağışık destekleyici, cinsel gücü arttırıcı etkileri de mevcut. Ağrı kesici olarak bile kullanılan bu mucizevi yiyecekten, İbn-i Sina'nın kitabında bile bahsediliyor. Antioksidan açısından zengin besini çiğ ve pişirerekte tüketebilirsiniz.

Yaz kış tüketiliyor! Cinsel gücü arttırıyor, bağışıklığı destekliyor, ağrıyı anında kesiyor!

Alternatif tıpta sıklıkla kullanılan besin sayesinde bağışıklığınızı güçlendirebilir, doğal ağrı kesici olan sivri biber sayesinde kendinizi hastalıklara karşı zırh gibi koruyabilirsiniz. C vitamini, beta karoten, A vitamini, P vitamini, K vitamini, B1 vitamini, B2 vitamini ve E vitamini zengini olan sivri biber aynı zamanda antioksidan özelliği yüksek bir sebze olduğundan sağlığınız üzerine çok olumlu etkileri var.

Migren sebebiyle yaşanan baş ağrısının dinmesine yardımcı olur. Kaynatılan biberin buharının koklanmasıyla migrenin etkileri azaltılabilir.

Sarkma ve kırışıklık gibi ilerleyen yaşlarda yaşanan cilt sorunlarının belirtilerini sivri biber sayesinde en aza indirebilirsiniz. İçeriğinde antioksidan vitaminler olduğu için yaşlanmayı geciktirir, enfeksiyonlara karşı vücudu korur, vücudumuzun temizlenmesinde yardımcıdır.

İbn-i Sina, doğadaki besinlerin özelliklerini konu aldığı kitabında sivri bibere de yer vermiştir. Soğuk hastalıklarında etkili olduğunu belirttiği sivri biberin aynı zamanda gündüz körlüğüne faydalı olduğunu yazmıştır. İbn-i Sina aynı zamanda sivri biberin cinsel gücü arttırdığını belirtmiştir.

Yaz kış tüketiliyor! Cinsel gücü arttırıyor, bağışıklığı destekliyor, ağrıyı anında kesiyor! - Resim : 1

Sivri biberin faydaları

- Enerji veren sivri biber kilo vermek isteyenlerin favorisi. Tok tutar.
- Bağırsak sağlığına iyi geliyor.
- İçerdiği zengin A ve C vitaminleri sayesinde katarakt hastalığı görülme riskini düşürüyor.
- Migren ataklarının azalmasında yardımcı oluyor.
- Antioksidan özelliği ile hastalıklara karşı koruyarak virüs ve bakterilerin vücuttaki etkilerini azaltıyor.
- Gaz sıkışması, hazımsızlık gibi problemlerin önüne geçiyor.
- Karnosik asit içeren yeşil biber, sinir hücrelerinin sayısını arttırarak hafızayı güçlendiriyor.
- Ciltte oluşan kırışıkları önleyerek daha genç bir görünüm ve parlak bir cilt kazandırıyor.