Yeğenleri ile tartışan amca hızını almayıp kurşun yağdırdı! 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı

Sultanbeyli'de gerçekleşen olayda amca Kasım Bulut, tartışma yaşadığı yeğenleri İsmail Hakkı Bulut (30) ve Resul Bulut'a (28) kurşun yağdırdı. İsmail Hakkı bulut hayatını kaybetti, ağır yaralı Resul Bulut'un tedavisi devam ediyor.

Yeğenleri ile tartışan amca hızını almayıp kurşun yağdırdı! 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı

Saat 12.30 sularında Sultanbeyli'nin Ahmet Yesevi Mahallesi'nde meydana gelen olayda Kasım Bulut ile yeğenleri İsmail Hakkı Bulut ve Resul Bulut kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından taraflar, araçlarına binip dağıldılar. Bir süre geçtikten sonra amca Kasım Bulut, minibüsü ile yeğenlerinin olduğu sokağa gelip aracından inerek, yeğenlerinin içinde bulunduğu otomobile kurşun yağdırmaya başladı. Gözünü kırpmadan yeğenlerinin bulunduğu aracı tarayan amca, ardından olay yerinden kaçtı.

Yeğenleri ile tartışan amca hızını almayıp kurşun yağdırdı! 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı - Resim : 1

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. . Yaralı kardeşler, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yeğenlerden İsmail Hakkı Bulut, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kardeşi Resul Bulut (28)'un tedavisi sürüyor.

 

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN AMCA HER YERDE ARANIYOR

Edinilen bilgilere göre, Kasım Bulut'un kızının ölen İsmail Hakkı Bulut ile ağır yaralı Resul Bulut'un ağabeyi ile evli olduğu ve iki aile arasında husumet bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren Kasım Bulut'un yakalanması için çalışma başlattı. Resul Bulut'un da hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.