Yeni bir ekonomi kanalı geliyor! "Londra, Abu Dabi, ABD merkezli de yayınlarımız olacak"

Gülseven Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven yeni bir ekonomi kanalı kurulacağı müjdesini Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına gönderdiği mesajla verdi. Hacır, "Gülseven Medya Grubu olarak tarafsız, objektif yayıncılığı ekonomi alanında da sürdürecek bir yeni kanalımızın müjdesini vermiş olalım. Necat Gülseven, Londra, Abu Dabi, ABD merkezli de yayınlarımızın olacağını ifade etti." dedi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

"YENİ BİR EKONOMİ KANALI GELİYOR"
Programda Gülseven Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven, yeni bir ekonomi kanalı kurulacağı müjdesini verdi. Gülseven'in mesajını programda paylaşan Hacır "Şu anda Necat Gülseven bana bir mesaj attı. Bir ekonomi kanalının müjdesini verelim, sevgili izleyecilerimize... tv100'e kardeş bir kanal geliyor. Bir ekonomi kanalı da Türkiye'de yayında olacak. Gülseven Medya Grubu olarak tarafsız, objektif yayıncılığı ekonomi alanında da sürdürecek bir yeni kanalımızın müjdesini vermiş olalım. Necat Gülseven, Londra, Abu Dabi, ABD merkezli de yayınlarımızın olacağını ifade etti." ifadelerine yer verdi.

"EN HIZLI VE EN DOĞRU HABERLERİ İZLEYİCİLERİMİZLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
tv100 Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürel ise "Kesinlikle sevgili izleyicilerimize biraz beklentiyi de yükseltebiliriz. Bu noktada son dönemde az önce sizin de ifade ettiğiniz gibi Yönetim Kurulu Başkanımız Necat Gülseven’in medya üzerine yatırım yapan nadir medya patronlarından. Sürekli ivmelenen bir yapısı var başta tv100 olmak üzere medya grubumuzun. Bundan sonra kendi içimizdeki bu bayrak yarışımızda en hızlı ve en doğru haberleri izleyicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz." dedi.