Yeni transfer hakkında beklenmedik gelişme! Sezon sonunda yolcudur abbas bağlasan durmaz… Yeni takımı belli oldu!

Fenerbahçe’nin kanat oyuncusu Emre Mor’a İtalyan ekibi Bologna talip oldu. Emre’yi kiralık olarak transfer etmek isteyen İtalyan ekibi sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmayı da planlıyor.

Yeni transfer hakkında beklenmedik gelişme! Sezon sonunda yolcudur abbas bağlasan durmaz… Yeni takımı belli oldu!

Fenerbahçe’nin bu sezon Fatih Karagümrük takımından kadrosuna kattığı Emre Mor, birçok maçta Teknik Direktör Jorge Jesus tarafından ilk 11’de tercih edilmişti. Birçok maçta da yedek soyunan ve maça sonradan dahil olan Emre Mor, taraftarın beğendiği isimler arasında yer alıyor.

ALANYA’DA FİLELERİ SARSTI

Fenerbahçe’nin son oynadığı Alanyaspor maçında takımının 3’üncü golünü atan Emre Mor, performansını da artırdı. Sakatlık ve formsuzlukların yaşandığı sarı lacivertli takımda ilk 11’e göz kırpan Emre Mor için Avrupa devleri harekete geçti.

Yeni transfer hakkında beklenmedik gelişme! Sezon sonunda yolcudur abbas bağlasan durmaz… Yeni takımı belli oldu! - Resim : 1

BEŞİKTAŞ MAÇINDA TAKİP EDİLECEK

Emre’nin yeteneklerinin farkında olan bazı takımlar, sarı lacivertlilerin Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçta futbolcuyu canlı canlı izleyecek.

Yeni transfer hakkında beklenmedik gelişme! Sezon sonunda yolcudur abbas bağlasan durmaz… Yeni takımı belli oldu! - Resim : 2

TEKLİF HAZIR

Emre ile ilgilenen takımlar arasında İtalyan ekibi Bologna yer alıyor. 25 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen İtalyan ekibi, performansını beğenirse Emre’yi kadrosuna katmak istiyor.

Transfermarkt’a göre değeri 3 milyon 700 bin Euro olarak futbolcu, forma giydiği 31 maçta 4 gol attı, 3 asist yaptı.

Yeni transfer hakkında beklenmedik gelişme! Sezon sonunda yolcudur abbas bağlasan durmaz… Yeni takımı belli oldu! - Resim : 3

Fenerbahçe forması ile bu sezon 31 maça çıkan Emre Mor, 4 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. 25 yaşındaki hücumcu, bu maçların çoğunda sonradan oyuna dahil oldu ve 1213 dakika sahada kaldı. (Akşam)