Yer yarıldı otomobili adeta bir canavar gibi yuttu! Saniye saniye kaydedilen görüntüleri izleyenler gözlerine inanamadı

Otobanda kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Seyir halindeki otomobil yer yarılınca içine girdi. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Çin'de kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Günlerdir devam eden aşırı yağışlar nedeniyle yollar mahvoldu.Yağışlar nedeniyle yarılan yolun içine bir aracın düşüş anı arkasında bulunan arabanın kamerasına böyle yansıdı.

40 SAATTİR ARALIKSIZ YAĞMUR YAĞIYOR

Çin’in başkenti Pekin’de devam eden şiddetli yağışları bölgede hayatı zorlaştırdı. Özellikle 40 saattir aralıksız bir şekilde süren yağışlar rekor seviyeye ulaştı. Çin'in Pekin kentine bağlı Fangshan Bölgesi'ndeki bir yol aşırı yağışların etkisiyle aşınarak çöktü. Dikkatsiz bir sürücü ise yolda oluşan hasarı görmeden süratli bir şekilde yoluna devam edince yarığın içine düştü.

İZLEYEN ŞAŞIRDI

Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde yağmur sonrasında hasar alan bir yolda çökmeye bağlı olarak ortasında büyük bir yarık oluştuğu görüldü. Söz konusu görüntülerde hızlı bir şekilde hasara uğrayan yolun bulunduğu köprüye giren bir araç durmayı başaramayınca kendisini yarığın içinde buldu. O anlar arkada bulunan aracın kamerasına yansıdı.