Yeter artık herkes duysun. Onları öldürmeyin... Bu video içinizi ısıtacak... İnsanların arasına gelip kendisini sevdirdi. Her canlını şefkate ihtiyacı var

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenlerin içini ısıttı. Denize giren bir grup arkadaşın hepsi bir yöne doğru bakıyordu. Sonra içlerinden bir tanesi kollarını açtı ve bekledi. O anda hiç beklenmeyen biri daha kadraja girdi ve video herkesi gülümsetti. Gruptakilerin çoğuna gelip sıkıca sarılan yunus, sevimliliğiyle kendine hayran bıraktı.

Sosyal medyada paylaşılan sevgi dolu video, izleyenlerin içini ısıttı ancak videoya çok farklı yorumlarda geldi. Videoda, denize giren bir grup arkadaşın yanına gelen yunusun onlarla kucaklaştığı görüldü. Sevimli yunus tıpkı bir insan gibi, oradaki herkesle sarıldı. O sevimli anlar bazı kullanıcıları hayran bıraktı. Ancak bakış açısı farklı olanlarda vardı. 

Yeter artık herkes duysun. Onları öldürmeyin... Bu video içinizi ısıtacak... İnsanların arasına gelip kendisini sevdirdi. Her canlını şefkate ihtiyacı var - Resim : 1

 İNSANCIL DEĞİL 

Yunusların insanlar bu şekilde sarılmasının normal olmadığını söyleyen bazı kullanıcılar, yunusun bunu yapmasının sebebinin insanlar tarafından korkunç eğitimlere tabi tutulduktan sonra bunları yapmayı öğrendiklerini, sevgiyle değil korku sebebiyle bu tarz  davranışlar sergilediklerini öne sürdü.