Yılan avcısı kafesten gelen büyük tıslama sesleri ihbarı üzerine eve gitti. Kafeste bulduğu şey sonrası tüm dünyayı ivedilikle uyardı

Dünyada yılanların en fazla yaşadığı ülkelerin başında gelen Avustralya'nın Queensland kentinde bir köpek kafesinden büyük tıslama sesleri geldiği ihbarı üzerine kafese giden yılan avcısı James Bindoff, kafeste karşılaştığı manzara sonrasında tüm dünyayı ivedilikle uyardı.

Yılan avcısı kafesten gelen büyük tıslama sesleri ihbarı üzerine eve gitti. Kafeste bulduğu şey sonrası tüm dünyayı ivedilikle uyardı

Kuzey Yarım Küre'de havaların ısınmasıyla birlikte burada yer alan ülkelerde yılanlar daha fazla ortalıkla görülmeye başlandı. 

Fakat şu anda kış mevsiminin yaşandığı Avustralya'da da yılanlar kış uykusuna yatmak yerine doğada gezmeye devam ediyor. Bu nedenle yılan avcılarının mesaisi de bitmiş değil. Yılan avcıları hemen hemen her gün bölgede yeni bir yılan ihbarı alıyorlar. 

James Bindoff da önceki gün telefonunun çalmasıyla şaşkına döndü. Çünkü karşısındaki ses, köpek kafesinden büyük bir tıslama sesi geldiğini ve bunun muhtemelen dev bir piton olduğunu söylüyordu. 

Bindoff vakit kaybetmeden eve gidip çalışmalara başladı ancak yaşadığı şey tam bir hayal kırıklığı oldu. Dev bir piton çıkmasını beklediği kafesten gergedan böceği çıktı. Tüm bu sesleri yapan hayvanın bir gergedan böceği olduğu anlaşıldı. 

Yılan avcısı kafesten gelen büyük tıslama sesleri ihbarı üzerine eve gitti. Kafeste bulduğu şey sonrası tüm dünyayı ivedilikle uyardı - Resim : 1

DÜNYAYA İVEDİLİKLE BİR UYARI YAPTI

Konuyla ilgili dünyayı uyaran yılan avcısı James Bindoff, her tıslama sesinin bir yılana ait olmayacağını belirterek, insanları bu konuda daha dikkatli olmaya çağırdı.