Yılan uzmanı ihbar üzerine gittiği yerde çok yanlış bir şey yaptı. Dünyayı uyardı siz de bu yanlışı yapmayın

Güney Afrika'da yaşayan yılan uzmanı Sarel van der Merwe, sahil kıyısında gittiği bir ihbarda yaptığı hatayı insanlarla paylaştı. Merwe, dünyanın zehirli yılanları arasında yer alan yeşil mamba yılanını çiftleşirken rahatsız ettiğini ve yılanların daha agresif bir hal aldığını dile getirdi. İnsanların yılan mevsiminde çiftleşen yılan görmeleri durumunda uzak durmaları gerektiğini söyledi.

Yılan uzmanı ihbar üzerine gittiği yerde çok yanlış bir şey yaptı. Dünyayı uyardı siz de bu yanlışı yapmayın

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan mevsimi de geldi. Yılanların Türkiye gibi iklimi bulunan ülkelerde haziran ayından itibaren çiftleşmeye başlaması bekleniyor. 

Fakat Güney Afrika gibi daha sıcak iklimi olan ülkelerde yılanlar şimdiden çiftleşmeye başladı. Yılan uzmanı olarak görev yapan Sarel van der Merwe de yılanlar hakkında başına gelen ilginç bir olayın detaylarını paylaştı. 

İKİ GÜNDE İKİ AYRI İHBAR

İki günde iki ayrı yılan ihbarına gittiğini belirten Sarel van der Merwe, iki ihbarında yeşil mamba yılanlarıyla ilgili olduğunu dile getirdi. İhbarların birinde yılanların çiftleştiğini ve bu sırada müdahale ettiğini söyleyen yılan uzmanı, çiftleşen yılanların çok agresif olduğunu ve dünyadaki insanların bu hatayı kesinlikle yapmaması gerektiğini söyledi.