Yıldız futbolcu, eski takım arkadaşına öfke kustu! Söylediği sözü duyanlar kulaklarına inanamıyor

Manchester United’ın eski futbolcusu Marcos Rojo, takımın o dönemki Teknik Direktörü Solskjaer ile arasında geçen diyaloğu anlattı. Rojo, takım arkadaşı Maguire için, “O**** çocuğu” kelimesini kullanmasıyla şoke etti.

Yıldız futbolcu, eski takım arkadaşına öfke kustu! Söylediği sözü duyanlar kulaklarına inanamıyor

Manchester United’ın eski futbolcusu Arjantinli Marcos Rojo, takım arkadaşı Harry Maguire hakkında çarpıcı sözler sarf etti.

Rojo, TYCSPORT’a verdiği röportajda takımın o dönemki Teknik Direktörü Solskjaer ile arasında geçen konuşmayı anlattı. Rojo, hata yapmasına rağmen Maguire’ın forma giymesi konusunda Solskjaer'in sözlerini ilk kez açıkladı.

Yıldız futbolcu, eski takım arkadaşına öfke kustu! Söylediği sözü duyanlar kulaklarına inanamıyor - Resim : 1
Marcos Rojo

 

KÜFÜR ETTİ

Marcos Rojo şunları söyledi:

"Bir gün Solskjaer'in odasına gidip başka bir takıma gitmeme izin vermesini ya da beni ilk 11 başlatmasını söyledim. O da bana, Maguire'a çok para verdikleri için onu oynatması gerektiğini söyledi. Ben de Solskjaer'e, 'O**** çocuğu, beni oynat, çünkü bu adam her hafta çok büyük hatalar yapıyor.' dedim."

Yıldız futbolcu, eski takım arkadaşına öfke kustu! Söylediği sözü duyanlar kulaklarına inanamıyor - Resim : 2
Maguire

 

HOCASINA KIZGINLIĞI GEÇMEDİ

Rojo, Maguire'ın oynaması hakkında ise "İngiltere'de ve Avrupa Ligi'nde çok iyi oynuyordum. Ama teknik direktöre (Solskjaer) kızgındım, benden önce oynamak için Maguire'ı kullandı. Şimdi neyse ki o kadrodan çıkarıldı” ifadelerini kullandı.