Eda Ece oyunculuğu bırakıyor mu?

Yıldız karakterine hayat verdiği “Yasak Elma” dizisiyle şöhretine şöhret katan Eda Ece, oyunculuğu bırakıyor mu? Şevval Sam’la beraber yapım şirketi çıkışı görüntülenen Eda Ece, geçen haftalarda atlattığı korona virüs süreciyle ilgili neler anlattı?

Eda Ece, 4 sezondur başrolünü oynadığı “Yasak Elma” dizisiyle şöhretine şöhret kattı. Güzel oyuncunun hayat verdiği Yıldız karakteri seyirci tarafından çok sevildi ve kısa sürede fenomen oldu.

Öte yandan Eda Ece’nin artık sadece oyuncu olarak değil, farklı bir alanda da faaliyet göstereceği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yapımcı olmaya hazırlandığı öğrenildi. Ece, geçen aylarda katıldığı bir ödül töreninde de bu konuyla ilgili planlarından bahsetmişti.

Ünlü oyuncunun ayrıca geçen yıl iş toplantısı çıkışı “Magazin Hattı” kamerasına takıldığı yapımcısı Fatih Aksoy’la ortak bir şirket kuracağı belirtiliyor. Üstelik Eda Ece’nin senaryosunu kendisinin yazdığı unutulmaz dizi “Friends” tarzında bir projeyi de dünyaca ünlü bir dijital platforma şimdiden sattığı bilgisi de kulislerde konuşuluyor.

Eda Ece ile Şevval Sam geçen çarşamba başrolünü paylaştıkları “Yasak Elma” dizisinin yapım şirketinden çıkarken görüntülendi. Setten geldiklerini söyleyen ikiliden Eda Ece, geçen haftalarda atlattığı korona virüs sürecini anlattı.

Albüm hazırladığını söyleyen Şevval Sam da daha önce kovid geçirdiğini öğrendiğini açıkladı. Sam, yoğun talep üzerine yine Karadeniz şarkıları okuyacağını söyledi. Şevval Sam bir süredir üzerine “Meksika Ölüler Festivali”nin figürlerini çizdiği karavanıyla bu yaz yapmayı planladığı tatilden bahsetti. Uzun süredir annesi Leman Sam’a ait olan klasik otomobille yolculuk eden ünlü oyuncunun yeni bir araç kullandığı görüldü.