Yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu! Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber geldi

Beyin damarında pıhtı attığı için bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Yeşilçam’ın efsane ismi Nuri Alço’dan sevenlerini mutlu edecek haber geldi. Yoğun bakımdan çıkan Alço, hastane odasından hayranlarına seslendi.

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olan Nuri Alço, bayram tatili için gittiği Eskişehir’deki evinde fenalaşınca hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan ilk müdahalede sanatçının beyin damarında pıhtı attığı tespit edildi. Alço daha sonra yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada "Sanatçı Nuri Alço hastanemize, bulantı ve halsizlik şikayetleri ile başvurmuş olup gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız kan sulandırıcı (antikoagülan) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır" ifadeleri kullanıldı.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

73 yaşındaki usta sanatçıdan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Hastane odasından video paylaşan Alço, yoğun bakımdan normal odaya alındığını sevenleriyle paylaştı.

Yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu! Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber geldi - Resim : 1

"GAYET İYİYİM, SAĞLIĞIM YERİNDE"

Alço şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili dostlarım Yalan yanlış şeylere inanmayın. Gayet iyiyim sağlığım yerinde, en kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık herhangi bir şey yok."

Yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu! Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber geldi - Resim : 2

Burcu Alço, eşinin yoğun bakımdan çıktığını sosyal medya hesabından da paylaştı.

Yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu! Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber geldi - Resim : 3
 Yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu! Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber geldi - Resim : 4