Yolcu otobüsünde pes dedirten anlar! Kazaya adeta davetiye çıkardı: O anlar anbean kameraya yansıdı

Sakarya'dan İstanbul'a giden özel bir firmaya ait yolcu otobüsünde kaydedilen görüntüler pes dedirtti. Hızla giden otobüste şoförün sürekli telefonla konuşması tepki çekti. Aynı firmaya ait şehir içi servisinde ise şoförün sigara içtiği görüldü.

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla bayramı memleketinde ya da tatilde geçirmek için şehir dışına çıkan vatandaşların sayısında artış yaşandı. Yollardaki yoğunluk artarken birçok ilden de acı haberler geldi. İstanbul seferini yapan bir yolcu otobüsünde şoförün yaptıkları adeta kazaya davetiye çıkardı. 

Yolcu otobüsünde pes dedirten anlar! Kazaya adeta davetiye çıkardı: O anlar anbean kameraya yansıdı - Resim : 1

SÜREKLİ TELEFONLA KONUŞTU
Cuma günü Sakarya Büyükşehir Terminali'nden İstanbul Samandıra Tesisi'ne hareket eden ve içerisinde çok sayıda yolcunun bulunduğu özel bir firmaya ait olan 54 EV 556 plakalı yolcu otobüsünün şoförünün yol boyunca cep telefonu ile sürekli konuşması bir yolcu tarafından kameraya alındı.

KAZAYA ADETA DAVETİYE ÇIKARDI
Yaklaşık 50 yolcunun bulunduğu otobüste, direksiyonda oturan sürücü bir yandan aracı kullanırken bir yandan da telefonla meşgul olması pes dedirtti. Otobüsün ön koltuklarında oturanların fark ettiği ve ‘kazaya davetiye çıkaran’ görüntü yol boyunca aralıklarla sürdü. Kazaya adeta davetiye çıkaran anların yaşandığı yolculuk, faciayla sonuçlanmadan bitti.
Yolcu otobüsünde pes dedirten anlar! Kazaya adeta davetiye çıkardı: O anlar anbean kameraya yansıdı - Resim : 2
SİGARA İÇTİ 
Skandal görüntüler yolcu otobüsü şoförünün telefon kullanmasıyla da bitmedi. Yolcu otobüsü firmasına ait Samandıra-Ümraniye-Kavacık servisinin şoförü ise yol boyunca yasak olmasına rağmen sigara içti.