Yolun ortasında ortaya çıktı. Tam 2 metre boyundaydı. Uzmanlar çağrıldı, onlar bile ürktü

Yolun ortasında ortaya çıkan 2 metrelik devasa istilacı yılanı görenler, hemen uzmanlara haber verdi. Uzmanları bile ürküten devasa yaratık, etrafında meraklı kuşların bulunduğu bir yol ortasında bulundu. Bölgeye giden görevli dakikalarca yılanı bir kumaş parçasının içine sokabilmek için büyük çaba sarf etti.

Yolun ortasında bölge halkı tarafından görülen ve çevresini kuşların sardığı istilacı devasa boyutlardaki 2 metrelik bir yılan dehşet saçtı. Herkesi korkutan olayda, bölge sakinleri gidip uzmanlara telefon açıp bölgeye çağırdı. Bölgeye gelen ekipler, yılanı tam yolun ortasında öylece dururken buldu. Etrafında da pek çok kuş vardı ve meraklı gözlerle yılanı izliyorlardı. Sonunda ekipten biri, eline aldığı kumaş parçasıyla yılanın üzerine gitti. Dakikalarca uğraştıktan sonra yılanı yakalamayı başardı.

İSTİLACI BÜYÜK YILAN

Pecori, yılanı kırmızı kuyruklu bir boğa yılanı olarak tanımladı ve istilacı yılanı büyük bir muşambayla korumayı başardı. Departman, "Hayvan daha sonra yerleşim alanından çıkarıldı ve daha ileri işlemler için Florida Balık ve Yaban Hayatı yetkililerine devredilecek." dedi.