Yönetim elini çabuk tuttu! Fenerbahçe’den yıldız futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklifi!

Fenerbahçe sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Miguel Crespo’nun biten sözleşmesini feshetmek için oyuncuya teklif yaptı. Crespo kabul ederse sözleşmesi 2027 yılına kadar uzayacak.

Yönetim elini çabuk tuttu! Fenerbahçe’den yıldız futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklifi!

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Miguel Crespo gösterdiği performansla dikkatlerini üzerine çekmişti. Bu sezon ilk 11’deki yerini kaybeden Crespo, forma şansı bulduğu maçlarda da kritik goller attı.

Fenerbahçe, sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Crespo’ya Avrupa takımların talip olması nedeniyle harekete geçti. Sarı lacivertliler, futbolcuya yeni sözleşme teklifi yaptı.

Yönetim elini çabuk tuttu! Fenerbahçe’den yıldız futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklifi! - Resim : 1

3 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİF EDİLDİ

Todofichajes'in haberine göre; Sarı-lacivertliler, Crespo'ya 3 yıllık mukavele önerdi. Başarılı oyuncuya teklifini ileten Fenerbahçe, yıldız isimden yanıt beklemeye geçti.

Öte yandan basında yer alan haberlerde sarı lacivertlilerin futbolcunun 500 bin Euro olan maaşını 1 milyon Euro seviyelerine çıkarmak istediği futbolcunun ise 1.5 milyon Euro istediği belirtilmişti.

Yönetim elini çabuk tuttu! Fenerbahçe’den yıldız futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklifi! - Resim : 2

Transfermarkt’a göre değeri 10 milyon Euro olan Portekizli futbolcu, sarı lacivertli forma ile çıktığı 34 maçta 3 gol attı, 4 asist yaptı.