Yunan basını yılın transferini duyurdu! Bakasetas, Trabzonspor’dan gidiyor! Yeni takımı belli oldu!

Süper Lig’de yılın transferi gerçekleşti. Beşiktaş, Trabzonspor’un Yunan yıldızı Bakasetas ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı. Kulüplerin bonservis konusunda anlaşması sonrası yıldız futbolcu resmi imzayı atacak.

Yunan basını yılın transferini duyurdu! Bakasetas, Trabzonspor’dan gidiyor! Yeni takımı belli oldu!

Trabzonspor ile sözleşme sezon sonunda bitecek olan Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas’ı Beşiktaş transfer etmek istiyordu. İki kulüp başkanlar düzeyinde görüşmeler yürütmeye başlamıştı.

BEŞİKTAŞ, BAKASETAS İLE ANLAŞTI

Yunan basınından Sport24’ün haberine göre Beşiktaş, Bakasetas ile yaptığı transfer görüşmelerinde anlaşmaya vardı. Futbolcu, Trabzonspor ve Beşiktaş anlaşırsa 2.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Yunan basını yılın transferini duyurdu! Bakasetas, Trabzonspor’dan gidiyor! Yeni takımı belli oldu! - Resim : 1

BAKASETAS’IN TRABZONSPOR KARİYERİ

2021 yılının Ocak ayında 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Alanyaspor’dan Trabzonspor’a transfer olan Bakasetas’ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ayrıca yapılan anlaşma gereği Bakasetas’ın bir sonraki satışından Alanyaspor yüzde 20 pay alacak.

Transfermarkt’a göre yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yunan basını yılın transferini duyurdu! Bakasetas, Trabzonspor’dan gidiyor! Yeni takımı belli oldu! - Resim : 2

Bu sezon bordo mavili takımda 16 maça çıkan Yunan on numara, 5 gol attı, 2 asist yaptı. Yıldız futbolcu Trabzonspor formasıyla çıktığı 119 maçta 33 gol attı, 23 asist yaptı.