Yunanistan'da ortalık karıştı! Federasyon başkanının kafasına etek fırlattı, o sözleri haykırarak söyledi!

Yunanistan futbolunda dev bir kriz patlak verdi. Kulüpler ve Merkez Hakem Kurulu, Yunan Ligi hakemleri hakkında toplantı yaptı. Olympiakos kulüp başkan yardımcısı Kostas Karapapas, Federasyon ile yapılan toplantıda sinirlenerek başkanın kafasına etek fırlattı.

Yunanistan'da ortalık karıştı! Federasyon başkanının kafasına etek fırlattı, o sözleri haykırarak söyledi!

Yunanistan'da gündeme flaş bir haber düştü. Futbol Federasyonu önderliğinde kulüpler ve yabancı Merkez Hakem Kurulları, Yunan Ligi hakemleri hakkında toplantı yaptı. Toplantıya ise Olympiakos Başkan yardımcısının yaptığı hamle damga vurdu. 

ETEK FIRLATTI

Olympiakos kulüp başkan yardımcısı Kostas Karapapas, Federasyon ile yapılan toplantıda sinirlenerek Başkanın kafasına etek fırlattı. Karapapas, daha sonra toplantıyı terk etti.

"BALTAKOS'A ETEK HEDİYE ETTİM”

Kostas Karapapas, olay sonrasında yaptığı açıklamada, ''Baltakos'a bir etek hediye ettim, çıkarken giysin ve işine yarayıp yaramadığına baksın. Federasyon en kötü şeydir'' ifadelerini kullandı.

OLYMPIACOS-PANATHINAIKOS MAÇI IÇIN GÖRÜŞÜLDÜ

Yunanistan Super League 24. haftasında Panathinaikos ile Olimpiakos 24. haftada karşı karşıya gelecekler. İki ekip dev karşılaşmanın yabancı hakem yönetmesi için sunduğu teklifte Federasyon ile görüşmeler gerçekleşti. Portekiz Ligi'nden bir hakem konusunda anlaşma çıkmayınca tartışma ortaya çıktığı iddia edildi. 

Portekizli hakem Joao Pinheiro hakkında karar çıkmasıyla birlikte Başkan yardımcısı Kostas Karapapas, sinirlenerek tartışmaya başladı. Karapapas, daha önce yönetilen maçta net gollerini vermediklerini ifade etti.