Yüzyılın transferi açıklandı! Harry Kane en pahalı isim olarak tarihe geçti!

Alman ekibi Bayern Münih, Tottenham Hotspur takımından Harry Kane’i transfer etti. Bavyera ekibi İngiliz golcü ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Yüzyılın transferi açıklandı! Harry Kane en pahalı isim olarak tarihe geçti!

Bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan Tottenham Hotspur takımının golcüsü Harry Kane, İngiliz ekibine veda etti. Alman ekibi Alman ekibi Bayern Münih, 30 yaşındaki golcü futbolcuyu kadrosuna kattığını duyurdu.

Açıklamada futbolcuyla 2027 yılına kadar geçerli olmak üzere sözleşme imzalandığı bildirildi.

Yüzyılın transferi açıklandı! Harry Kane en pahalı isim olarak tarihe geçti! - Resim : 1

EN PAHALI TRANSFER OLDU

Alman ekibi kasasından bu transfer için 120 milyon euro bonservis bedeli çıkacak. Yıldız futbolcu ödenen bu bonservis bedeliyle Bundesliga’nın en pahalı transferi oldu.

Yüzyılın transferi açıklandı! Harry Kane en pahalı isim olarak tarihe geçti! - Resim : 2

ALACAĞI MAAŞ BELLİ OLDU

Öte yandan Harry Kane ise senelik 25 milyon euro net maaş alacak.

"YENİ TRANSFERİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

Kane transferi için çok mutlu olduklarını ifade eden Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, "Yeni transferimiz için çok mutluyuz. Transfer sabır ve azim gerektiriyordu. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KANE: BAYERN DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİ

Bayern Münih'in dünyanın en büyük kulüplerinden birisi olduğuna dikkat çeken Harry Kane, "Bayern'in bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bayern dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Kariyerim boyunca rekabet etmek ve kendimi en üst düzeyde kanıtlamak istediğimi söylemiştim. Burada olmak çok iyi hissettiriyor" diye konuştu

Transfermarkt’a göre değeri 90 milyon euro olarak gösterilen Harry Kane, çıktığı 435 maçta 280 gol attı, 64 asist yaptı.