Zeydan Karalar yeniden aday mı olacak? Burhanettin Bulut'tan tv100'e özel demeç

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç'e özel verdiği demeçte "31 Marttan sonra da Zeydan Karalar belediye başkanlığına devam edecek" sözleriyle ilgili açıklama yaptı. Karalar'ın adaylığını ilan ettiği yönündeki iddialara ilişkin Bulut "Yok ben orada amacını aşan bir ifade kullandım, benim haddime mi aday ilan etmek" dedi.

tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişmici-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu. 

BURHANETTİN BULUT'TAN TV100'E ÖZEL DEMEÇ
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın adaylığını ilan ettiği yönündeki iddialara ilişkin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Sevinç'e konuştu. 

"BENİM HADDİME Mİ ADAY İLAN ETMEK"
Sevinç, Bulut'la görüşmesini "Burhanettin Bulut ‘Her ne kadar bu operasyonu yaparsanız yapın, seçim öncesi CHP’ye algı operasyonu yapıyorsunuz ama Zeydan Karalar’ı belediyeden uzaklaştıramayacaksınız, 31 Marttan sonra da Zeydan Karalar belediye başkanlığına devam edecek’ dedi. Adaylığına ilan etti diye algılandı bu hemen tepkiler oluştu. Ben de aradım Burhanettin Bulut’u adaylığını ilan mı ediyorsunuz dedim ‘Yok ben orada amacını aşan bir ifade kullandım, benim haddime mi aday ilan etmek’ dedi." sözleriyle aktardı.