Zeydan Karalar’dan tv100’e özel demeç: CHP'ye karşı olan önyargıyı kırdık!

Adana'da yüzde 46,57 ile seçimi kazanarak CHP'den yeniden belediye başkanı olan Zeydan Karalar, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a verdiği özel demeçte "Ben sağ ve muhafazakar seçmenlere sürekli gidip CHP'ye karşı önyargıları kırdım." dedi.

Zeydan Karalar’dan tv100’e özel demeç: CHP'ye karşı olan önyargıyı kırdık!

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Adana'da Zeydan Karalar yüzde 46,57 ile seçimi kazandı. Zeydan Kararlar seçimin ardından ilk demecini tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a verdi.

Zeydan Karalar'ın demeci şu şekilde:

"PARTİNİN YENİ YÖNETİMİNE ADANA HALKI KREDİ AÇTI"
Adana bu yerel seçimin en zor kentlerinden biriydi. DEM Parti, İYİ Parti, AK Parti, MHP'nin çok güçlü olduğu bir şehir. CHP yıllardır burada birinci olamıyordu. Biz son 5 yılda yaptıklarımızı kapı kapı dolaşıp anlattık. Partinin yeni yönetimine Adana halkı kredi açtı. Ben sağ ve muhafazakar seçmenlere sürekli gidip CHP'ye karşı önyargıları kırdım. Kozan'da büyükşehir seçimlerinde Cumhur İttifakı yüzde 80'in üzerinde oy alıyordu. Ben Kozan'da birinci oldum.