Zonguldak'ta bir anda doğada bir anda göz gözü görmedi. Sürü halinde gezen canlı panik içerisinde kaçıştı

Zonguldak'ın genelini vuran ve taş üzerinde taş bırakmayan fırtına doğada hayatta kalmaya çalışan vahşi hayvanları da etkiledi. Fırtınaya yakalanan ve hayli zor anlar yaşayan domuz sürüsü yakalandıkları fırtınadan sürü halinde kaçıştı.

Zonguldak'ta bir anda doğada bir anda göz gözü görmedi. Sürü halinde gezen canlı panik içerisinde kaçıştı

Zonguldak'ın genelini etkisi altına alan fırtına ve kötü hava doğada yaşayan vahşi hayvanları da olumsuz etkiledi. Ormanda yaşayan domuz sürüsü fırtına ile karşılaşınca ne yapacağını bilemeden panik halinde kaçıştı. 

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Hışıroglu köyünde etkili olan sağanak ve fırtınanın etkisi ile doğada yaşayan yabani hayvanlar sığınacak yer arayıp kaçışması bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.

FIRTINADAN ETKİLENEN DOMUZ SÜRÜSÜ DAĞLIK ALANA DOĞRU KAÇTI

İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta olan Hışıroglu köyünün yüksek rakımlı bölgesinde domuz sürüsü çıkan fırtınadan kaçma anları cep telefonuna yansıdı. Dağlık alana doğru kaçmaya çalışan çok sayıda domuz sürüsü köy sakinleri tarafından cep telefonu ile görüntülenirken vatandaşlar ilk defa bu kadar kalabalık bir domuz sürüsüne rastladıklarını ifade etti.

 

Zonguldak'ta bir anda doğada bir anda göz gözü görmedi. Sürü halinde gezen canlı panik içerisinde kaçıştı - Resim : 1