Zonguldak'ta fırtına ve yağmur yeri göğü birbirine kattı

Zonguldak'ta gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ve kuvvetli sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kuvvetli rüzgar sebebi ile devrilen ağaç, park halinde duran bir araca hasar verdi.

Zonguldak'ta fırtına ve yağmur yeri göğü birbirine kattı

Zonguldak'ta gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ve yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına sebebi ile sahilde görülen dev dalgalar korkuya neden oldu. Şiddetli rüzgarın etkisi ile devrilen bir ağaç park halinde duran bir araca hasar verdi. 

BİR APARTMANDAN DÜŞEN TAŞ VE TUĞLA PARÇALARI BİR OTOMOBİLİ HURDAYA ÇEVİRDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kuvvetli fırtına ve yağış uyarısının ardından şehir merkezinde ekipler geceden bu yana teyakkuza geçti. Fırtına sebebiyle ağaçlar yollara devrildi. Bir apartmandan düşen taş ve tuğla parçaları park halindeki otomobili hurdaya çevirdi. İtfaiye ekipleri yollara devrilen ağaçlar sebebiyle polis ekipleri ile birlikte güvenlik önlemi alarak ulaşımı kontrollü sağladı.

 

Zonguldak'ta fırtına ve yağmur yeri göğü birbirine kattı - Resim : 1

SAHİLDE DEV DALGALAR GÖZLEMLENDİ

Kozlu Sahil Yolu'nda şiddetli yağış sebebiyle su birikintileri yaşandı. Belediye ekipleri mazgallarda temizlik çalışması yaptı. Kozlu Sahili'nde kuvvetli fırtına sebebiyle dev dalgalar meydana geldi. Dalgalar sebebiyle sahil sular altında kaldı.

 

Zonguldak'ta fırtına ve yağmur yeri göğü birbirine kattı - Resim : 2