10-16 Ocak Haftasında Gökyüzü Enerjisi Burçlar İçin Neler Söylüyor?

10-16 Ocak Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese mutlu sağlıklı ve güzel haberler duyacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta gökyüzü astrolojik açıdan yine oldukça hareketli olacak. Haftaya savaşın ve eylemin gezegeni olan Mars‘ın Neptün ile yapacağı gergin açı ile başlayacağız. Eylemlerimizi yaparken karar vermekte zorlanma, ne yapacağımızı bilememe ve kafa karışıklığı gibi durumlar yaşayabiliriz. Hedeflerimizi görmekte zorlanabilir, yanlış kararlar alıp, yanlış adımlar atabiliriz. Aldanma ve kandırılmalara karşı da oldukça dikkatli olmamız gerekiyor. Dalgınlıklar sonucunda oluşabilecek ufak tefek kazalara açık olacağımız için dikkatli olmamız ve bağışıklık sistemimizi güçlendirmemiz bizler için faydalı olacaktır.

2022 yılının ilk Merkür retrosu 14 Ocak Cuma günü Kova burcunda başlayacak ve 4 Şubat Pazartesi günü Oğlak burcunda bitecek. Merkür’ün retro hareketi boyunca, iletişimde aksaklıklar oluşabilir, yanlış anlaşılmalar ve yanlış kararlar almaya açık olabiliriz. Özellikle internette ve teknolojik aletlerde oluşabilecek arızalar dikkat çekecektir. Bazı internet sitelerinde çöküşler, sosyal medya hırsızlığı gibi konulara dikkat etmek gerekecektir. Aynı zamanda bu dönem, ticaret hayatı, sözleşmeler, eğitim, ulaşım özellikle de hava yolu ulaşımı ile ilgili konularda aksaklıklar meydana gelebilir. Bu süreci en olumlu şekilde atlatmamızın yolu, önümüze çıkan sorunlar karşısında nerede neyi yanlış yaptığımızı gözlemleyerek, sorunları nasıl çözeceğimize odaklanmamız yönünde farkındalık geliştirmemiz daha sağlıklı olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında seyahat ve eğitim programlarınızda aksaklıklar meydana gelebilir. Özellikle sosyal medya üzerinden olabilecek dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, arkadaş gruplarınız ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Özellikle arkadaşlarınızla ikili iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalar sonucu oluşabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Bu dönem, sosyal çevreniz ile yapacağınız anlaşmaları şubat sonuna ertelemeniz faydalı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başında özellikle finansal konularda riske girecek adımlardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Borç almamaya veya borç vermemeye dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, kariyer hayatınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Bu dönem kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar almamaya özen göstermeniz ve süreci daha çok kariyer planlamanızı gözden geçirerek değerlendirmeniz sizler için faydalı olacaktır. Aynı zamanda iş ve kariyer hayatınız ile ilgili aldığınız kararları uygulamaya geçirmek için şubat ayının ortalarına doğru beklemeniz faydalı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda belirsiz durumlar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu konularda önemli kararlar alıp uygulamamanız sizler için faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, internet, basın yayın, hukuksal konular, eğitim hayatı ve seyahat programlarınızda oluşabilecek aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Bu süreç içerisinde bu konularda önemli kararlar almamaya özen göstermeniz ve oluşan sorunları gözden geçirerek değerlendirmeniz sizler için daha iyi olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta sağlığınıza ekstra özen göstermeniz faydalı olacaktır. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye özen göstermelisiniz. Ayrıca iş arkadaşlarınız ile ilgili konularda dikkatli davranmanız gereken bir haftadasınız. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, ortak kazanımlar, borçlar, miras, vergi ve nafaka gibi konular gündeminizde olabilir. Bu konularda yaşanabilecek aksaklıklara karşı dikkat etmelisiniz ve harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Şubat ortasına kadar geçen süreci finansal konularınızın muhasebesini yaparak değerlendirmeniz faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında özel hayatınızı ilgilendiren konularda belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Spor yaparken dalgınlıklar sonucu oluşabilecek ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve varsa ortağınız ile olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir özellikle ilişkilerinizde ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda alacağınız kararları uygulamaya geçirmeden önce iyi düşünmelisiniz. Süreci ilişkilerinizdeki sorun ve problemleri gözden geçirerek değerlendirmeniz faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında evinizde özellik su tesisatı ile ilgili detaylarda arızalar meydana gelebilir. Gayrimenkul alım satımı yaparken oldukça dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, iş arkadaşlarınız ile olan iletişiminizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkat etmelisiniz. Bu dönem, iş hayatınız ile ilgili aldığınız kararları uygulamaya geçirmek için şubat ayının ortasını beklemeniz daha doğru olacaktır. Ayrıca sağlık kontrollerinizi de ihmal etmeden yaptırmanız faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında doğru trafikte araç kullanırken dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Zihninizi toparlamakta biraz zorlanabilir ve yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkacaktır. Bu süreç içerisinde ilişkilerinizde iletişim sorunlarından kaynaklanan negatif durumlar yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili alacağınız önemli kararları Şubat ayının ortasına ertelemeniz faydalı olacaktır. Süreci ilişkilerinizde var olan sorunları gözden geçirerek değerlendirmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında finansal konularda yanılgılara açık olacağınız için harcamalarınıza dikkat etmeniz ve finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, aile yaşantınız ve ev hayatınız gündeminizde olacaktır. Evinizde teknolojik aletlerde oluşabilecek arızalar meydana gelebilir. Gayrimenkul alım satımı yapmak ve taşınma gibi durumlarınız varsa bu konuları şubat ayının ortalarına doğru uygulamak sizler için daha faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Haftaya dağınık ve ne yapacağınızı bilemediğiniz bir enerji ile başlayabilirsiniz. Kendiniz ile ilgili önemli kararlar almamalı ve fiziksel olarak yorgunluklara karşı dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminizde aksaklıklar meydana gelebilir. Bu dönem yanlış anlaşılmalara oldukça açık olduğunuz bir süreç içinde olacaksınız. Seyahat ve eğitim programlarınızda aksaklıklar meydana gelebilir. Yeni iş ve projelere imza atmak için Şubat ayının ortalarını beklemek sizler için faydalı olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında sağlığınıza özen göstermeniz faydalı olacaktır. Kafanız biraz karışık olarak haftaya başlayabilirsiniz. Uyanmakta güçlük çekebilirsiniz, bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, finansal konularınız gündeminizde olacaktır. Bu süre boyunca harcamalarınıza özen göstermeli ve finansal konularda riske girecek hareketlerden uzak durmalısınız. Finansal konularda aldığınız kararları Şubat ayının ortalarına doğru uygulamaya geçirmeniz sizler için daha faydalı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz ile ilgili konularda yaşanabilecek negatif durumlara karşı dikkat etmelisiniz. Özellikle sosyal çevreniz ile yapacağınız projelerinizi gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru sizin burcunuzda geri harekete başlayacak olan Merkür, sizleri bu dönem özellikle ikili ilişkiler, aile hayatı ve kariyer hayatınız ile ilgili konularda zorlayabilir. Bu dönem bu konular ile ilgili kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Süreç içerisinde yanlış anlaşılmalara açık olacağınız için, ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında kariyer hayatınız ile ilgili konularda yanılgıya düşmemek için önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün geri hareketi ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konular gündeminize gelebilir. Kendinizi ifade ederken güçlük çekebilirsiniz. Sağlık sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Süreci sağlığınıza dikkat ederek ve bilinçaltınıza attığınız konular ile yüzleşerek geçirmeniz daha sağlıklı olacaktır.