Venüs Terazi burcuna geçiyor! Hangi burç nasıl etkilenecek?

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim. Bu hafta aşkın, güzelliğin ve paranın gezegeni olan Venüs, 5 Aralık 2023 tarihine kadar kendi yönettiği burç olan Terazi burcuna geçiş yapacak. Venüs, Terazi burcunun zarif ve uyumlu enerjisi ile birleştiğinde ilişkiler, güzellik ve estetik konularındaki etkileri daha derinden hissedeceğiz.

Terazi burcu astrolojide adalet ve denge arayışı ile sembolize edildiği için, bu dönemde birçoğumuz dengeyi ve uyumu aradığımız bir dönem geçireceğiz. İş ilişkilerinde, aile ilişkilerimizde, arkadaşlık bağlarımızda ve aşk hayatımızda dengeyi koruma isteğimiz artacaktır. Ve yine, Terazi burcu astrolojide ilişkilerin burcu olarak bilinir, bu yüzden ilişkilere daha fazla odaklandığımız bir dönemde olacağız. İlişkilerde uyum, denge, anlayış temaları ön plana çıkacaktır.

Ayrıca adalet duygumuz oldukça yüksek olacağı için, toplumsal olaylar karşısında olan duyarlılığımız artarken, eşitsizlik ve adalet için sesimizi yükseltebiliriz. Venüs'ün Terazi burcuna geçişi, ilişkilerimizde ve çevremizde daha fazla uyumlu olma ve denge fırsatını da beraberinde getirecektir. Bu dönemi ilişkilerimizi dengelemek, güzellikleri keşfetmek adına kullanabiliriz.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta, Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte ikili ilişkilerinizde denge ve uyum arayışınız artacaktır. Bekar olan Koç burçları yeni bir ilişkiye başlama olasılığıyla karşı karşıya olabilirler. İlişkisi devam eden Koç burçları ise mevcut sorunları çözme ve dengeyi yakalama fırsatı bulabilirler. Ayrıca bu dönemde yeni bir iş ortaklığına adım atma düşüncesinde olabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta,  Venüs'ün Terazi burcuna girmesi, günlük iş ve çalışma hayatınızda denge arayışınızı artırabilir. İş arkadaşlarınızın desteğini daha fazla hissedebilirsiniz ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. İş sorumluluklarınız artarken kariyer gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Ayrıca sağlık sorunlarınız varsa, bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta, Venüs'ün Terazi burcuna geçişi size olumlu etkiler getirebilir. Özellikle aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde denge ve uyum arayışınız artabilir. Bekar olan İkizler burçları yeni bir ilişkiye başlama olasılığına sahip olabilirler. Bu dönemde keyif aldığınız yeni hobileri keşfetmek veya finansal gelir elde etmek için farklı yollar düşünebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta, Venüs'ün Terazi burcuna girişi, aile ilişkileriniz ve ev yaşamınızdaki uyum ve denge arayışınızı artırabilir. Ailenizle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz, evde tadilat projelerine veya dekorasyona yönelebilirsiniz. Ayrıca taşınma veya gayrimenkul yatırımları konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta, Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte kardeşleriniz ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde denge ve uyum arayışınız artabilir. Yeni eğitimlere başlama fikri gündeme gelebilir ve bu konularda harcamalarınız artabilir. Seyahat planları da düşünebilirsiniz. Aynı zamanda sizin için finansal getirisi olabilecek yeni iş ve projelere adım atma düşüncesinde olabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta, Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte finansal konulara daha fazla denge getirme ihtiyacını hissedebilirsiniz. Finansal gelirlerinizde artışlar yaşanabilir ve yeni finansal fırsatlara yönelebilirsiniz. Aynı zamanda estetik ve güzellik konularına harcamalar yapma eğiliminde olabilirsiniz. Bu dönem finansal anlamda şanslı bir dönem olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta , Venüs'ün sizlerin burcuna girmesiyle birlikte  oldukça şanslı bir döneme giriş yapacaksınız. Venüs'ün sizin burcunuzda olması size pozitif etkiler getirecek. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir ve fiziksel görünümünüzde değişiklikler yapmak için ideal bir zaman olabilir. Ayrıca finansal anlamda da şanslı bir dönem sizleri bekliyor olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep:  Bu hafta,  Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte içsel denge ve uyum arayışınız artabilir. Bu süreçte dış dünyadan biraz izole olup dinlenme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ruhsal konulara yönelebilirsiniz, meditasyon ve şifa çalışmalarına daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca partnerinizin iş ve sağlığını ilgilendiren konularında olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönem olabilir.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta,  Venüs'ün Terazi burcuna girişi ile birlikte sosyal hayatınız ve arkadaşlık ilişkilerinizde uyum ve denge arayışınız artabilir. Yeni sosyal çevrelere katılabilir, arkadaşlarınızın desteğini daha fazla hissedebilirsiniz. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine katılabilir ve arkadaş çevrenizden tanıdığınız bir partnerle ilişkiye başlama olasılığınız olabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta,  Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte iş ve kariyer hayatınızda denge ve uyum arayışınız artabilir. Bir kadın figürünün kariyerinizde size destek sağlayabileceği bir dönemde olabilirsiniz. İş değişikliği, zam veya terfi gibi olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda yapacağınız iş ve projelerle kariyerinizde adınızı daha fazla duyurabilirsiniz. Bu dönemde annenizin desteğini daha fazla hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte seyahatler ve eğitim konularına yönelebilirsiniz. Yurt dışında iş veya seyahat fırsatları gündeminize gelebilir. Hukuksal konular veya resmi işlerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz ve sosyal medya veya seyahatler aracılığıyla tanıştığınız bir partnerle ilişkiye başlama olasılığınız olabilir.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta, Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile birlikte finansal konular ve ortak gelirlerde denge arayışınız artabilir. Ortak gelirlerinizde artışlar yaşanabilir ve beklediğiniz miras veya alacaklı olduğunuz para konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda yatırımlar veya borç düzenlemeleri için kredi başvuruları düşünebilir ve gelir-gider tablonuzu dengelemek için çalışabilirsiniz.