Önümüzdeki 15 gün yeni ayın etkilerini hissedeceğiz

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim. 15 Eylül Cuma günü Başak burcunun 21 derecesinde bir yeni ay meydana gelecek. Önümüzdeki 15 günlük süreç boyunca bu yeni ayın etkilerini hissedeceğiz.

Başak burcu astrolojide günlük rutinler, sağlıkla ilgili konular, çalışma hayatı, işçiler, hizmet sektörü, düzen kurma ile ilgili konuları anlatır. Bu yeni ay etkileri ile birlikte iş ve çalışma konularına yeni düzen getirme ihtiyacımız artabilir. Sağlığımızı ilgilendiren konular gündemimizde olabilir. Gündelik rutinlerimize yeni düzenlemeler getirmek isteyebiliriz. Yeni ay derecesinin Neptün gezegeni ile yapmış olduğu sert açı ve yeni ay yönetici gezegeni olan Merkür’ün Retro pozisyonda oluyor olması, geçmişten gelen bazı konulara yeni düzenlemeler getirmemiz gerektiğini vurgularken, bu konularda nasıl bir yol alacağımız konusunda önümüzü göremeyeceğimiz bazı koşulların olacağını gösteriyor. Özellikle kafa karışıklıkları, yanlış anlaşılmalar, düzen kurma, iş hayatı, finansal konular ve sağlıkla ilgili konularda belirsiz durumlar yaşayabileceğimizi anlatıyor. Sezgilerimiz ve mantığımız arasındaki dengeleri oturtmakta zorlanabiliriz. Fakat, yeni ay derecesinin Uranüs gezegeni ile olan olumlu açısı, bu konulara farklı, sıra dışı, daha önce hiç denemediğimiz bir yöntemle yaklaşırsak, konuların ve sorunların üzerinden kolayca gelebileceğimizi söylüyor.

Bu yeni ay enerjisini kendimize yeni düzen kurma, geçmişten gelen, yarım bıraktığımız konuları tamamlama, sağlık kontrollerimizi yaptırma, yeni beslenme düzenleri oluşturma, iş, kariyer konularımıza yeni düzenlemeler getirme, finansal konularımızın muhasebesini yapmak olarak değerlendirebiliriz.

Yeni ayın global bazda etkileri ise sağlıkla ilgili konuları gündeme getirebilir, bulaşıcı hastalıklarda artışlar, sulardan gelebilecek bazı durumlar, tarım ve hayvancılığı ilgilendiren konularda alınacak yeni kararlar, sağlık sistemi ve sağlık çalışanlarını ilgilendiren konuların gündeme gelmesi, işçi ve iş verenler arasındaki durumlar, sendikaların alacağı yeni kararlar ve grev gibi durumlar gündeme gelebilir.

 Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek yeni ay etkisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde iş ve çalışma koşullarınızda bazı değişiklikler meydana gelebilir. İş değişikliği yapabilir veya işinizi ilgilendiren konularda beklediğiniz haberler var ise bu konuda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmanız gereken bir dönem içinde olacaksınız. Günlük rutinlerinizi değiştirebilir, sağlıklı beslenme düzenine geçebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan yeni ay etkisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde, aşk hayatınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. İlişkilerinizde geçmişten gelen konular üzerine yoğunlaşarak bu konularda çözümler üretme enerjisi içinde olabilirsiniz. Varsa çocuklarınızın eğitim hayatları ve düzenleri ile ilgili konularda yeni rutinler oluşturmak isteyebilirsiniz. Ayrıca spora başlamak için de bu yeni ay enerjisinden yararlanabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Başak burcuna meydana gelen olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde, ev yaşantınız ve aileniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Evinizde uzun zamandır yapmayı planladığınız değişimler var ise bu yeni ay enerjisinden faydalanabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlık durumları ile ilgilenebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilir, taşınma kararı alabilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Aile mirası gibi konular gündeminize gelebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Başak burcuna meydana gelen olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan konularda yeni gelişmeler yaşayabilir, onların sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen yarım kalmış projeler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yeni eğitim fırsatları önünüze çıkabilir. Kısa seyahat programları gündeminize gelebilir. Kendinize finansal kaynaklar yaratacağınız iş ve projeler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Başak burcuna meydana gelen olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde, finansal konularınız üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bu süreç içinde finansal gelirlerinizin muhasebesini yapmak, gelir gider tablosu oluşturmak sizler için faydalı olacaktır. Finansal konularda geçmişten gelen beklediğiniz bir haber var ise bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak adına hareket ve eylem planları oluşturabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta sizlerin burcunda meydana gelecek olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde, hayat planlarınız üzerinde değişiklikler yapma ihtiyacınız artabilir. Önceden yapmayı planladığınız konular önünüze çıkabilir ve bu konularda aksiyon alabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler ile ilgili konularda belirsiz durumlar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra eğitim hayatı ve hukuksal konular ve resmi makamlar ile olan işleriniz var ise olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde kendinizi biraz geri plana alma ve dış dünyadan izole olma isteğiniz artabilir. Bilinç altınıza attığınız ve görmezden geldiğiniz konular ile yüzleşerek bu konuları şifalandırabilirsiniz. Uykusuzluk sorunları ve haberci rüyalar görebilirsiniz. Ayrıca partnerinizin iş ve sağlığını ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendi sağlığınızı ilgilendiren konulara da dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde oldukça aktif ve sosyal olacağınız bir dönem sizi bekliyor olacak. Bu süreç içinde eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Yeni sosyal çevrelere dahil olabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Arkadaş çevreniz ile yeni iş ve projelere başlama kararı alabilirsiniz. Hayalleriniz ve yapmak istediğiniz konuları tekrardan gözden geçirerek bu konularda harekete geçebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Başak burcuna meydana gelecek olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde iş ve kariyer konularına odaklanacaksınız. Bu dönem içinde kariyer planlarınızda daha önceden yapmayı planladığınız konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yapacağınız iş ve projeler ile adınızı duyurabilirsiniz. Kariyer hayatınızı ve aile yaşantınızı dengelemekte biraz zorlanabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Başak burcuna meydana gelecek olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde hukuksal konular, resmi makamlar ile olan işler, eğitim hayatı, yurt dışı bağlantılı işler ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu süreç içinde devam eden hukuksal bir konunuz var ise bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaçırdığınız eğitim fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler yapabilir ya da yurt dışı seyahat programları gündeminize gelebilir.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Başak burcuna meydana gelecek olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde hukuksal konular, ortak gelirler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Ortaklı gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Geçmişten gelen miras, alacaklı olduğunuz bir borç ile ilgili bir konu var ise bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi çekerek borçlarınıza ya da gelirlerinize düzenleme getirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizlere finansal getirisi olacak ortaklı iş ve projelere başlayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Başak burcuna meydana gelecek olan yeni ay enerjisi ile birlikte, önümüzdeki 15 günlük süreç içinde ikili ilişkiler ve ortaklı işler ile ilgili konular gündeminize gelecektir. İlişkilerinizde geçmişten gelen sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Bekar olan Balık burçları bu süre içinde yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Bu sorunlara kalıcı çözümler üretmek adına harekete geçebilirsiniz. Ortaklı iş ve projeler gündeminize gelebilir. Yeni ortaklı bir işe başlama kararı alabilirsiniz.