Haftalık burç yorumları (6-12 Aralık 2021)

6-12 Aralık Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

7 Aralık Salı günü, iletişim ve haberleşmenin gezegeni olan Merkür ile hayaller ve idealleri anlatan gezegen olan Neptün arasında gergin bir açı kalıbı oluşacak. İletişim kurarken yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmamız gereken bir gün olacak. Aynı zamanda kandırılmaya, hırsızlıklara ve dolandırıcılıklara karşı tedbirli olmak da faydalı olacaktır. Hayatlarımızda kararsızlıklar ve belirsizlikler söz konusu olabilir. Zihnimizi toparlamak ve bir konuya odaklanmak zorlaşabilirken, sezgilerimiz ve duyarlılığımız da artabilir.

8 Aralık Çarşamba günü, Jüpiter ve Mars gezegeni arasında gergin bir açı oluşacak. Eylemlerimizde fazlaca risk almaya açık olduğumuz bugün içinde, gerginlikler sonucu oluşabilecek tartışmalara karşı dikkatli olmamız faydalı olacaktır.

11 Aralık Cumartesi günü, sevginin, aşkın, uyumun, güzelliğin ve paranın gezegeni olan Venüs, büyük dönüşümleri anlatan gezegen olan Plüton ile kavuşumda olacak. Bu iki gezegenin yapmış olduğu kavuşum ile birlikte, ikili ilişkilerde tutku artarken, kıskançlıklara karşı dikkatli olmak faydalı olacaktır. Sevdiğimiz şeyler ve elde etmek istediğimiz şeyler konusunda oldukça hırslı, güçlü ve tutkulu bir motivasyona sahip olacağız. İkili ilişkilerde dönüştürücü etkiyi çalıştıracak olan bu açı, aynı zamanda para piyasalarında da dalgalanmalara sebep olacaktır.

12 Aralık Pazar günü, yaşam enerjimiz olan Güneş ile Neptün arasında sert bir görünüm oluşacak. Bağışıklık sistemimiz düşük olacağından dolayı salgın hastalıklara karşı dikkatli olmamız faydalı olacaktır. Yorgunluk, zihni toparlamada güçlük, dalgınlıklar sonucu oluşabilecek aksaklıklar ile birlikte, hava muhalefetinde değişimler, sis olayının gerçekleşmesi ve ulaşımda da bazı aksaklıklar söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta, seyahat programlarınızda ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. İnternet veya sosyal medya üzerinden yaptığınız yazışmalar ve dolandırıcılıklara karşı dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru, kariyer hayatınızda çok daha güçlü hissedeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Yeni iş anlaşmaları yapabilir, zam ya da terfi alabilirsiniz. Aynı zamanda, kariyerinizde bir kadın figürünün desteğini yakından hissedebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta, finansal ve ortak kazanımlar konusunda dikkatli adımlar atmalısınız. Finansal konularda riske girmekten, borç alma veya borç verme gibi durumlardan uzak durmalısınız. Hafta sonuna doğru, yurt dışı bağlantılı işleriniz hız kazanacaktır. Yurt dışı seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Bekar olan Boğa burçlarının hayatlarına sosyal medyadan tanışacağı bir partner girebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta, ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı işlerinizde ve ikili ilişkileriniz ile ilgili alacağınız kararları bir süre ertelemeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, finansal durumlarınız ve ortak kazanımlarınız konusunda güzel gelişmeler yaşanabilir. Beklediğiniz bir miras veya alacaklı olduğunuz bir para varsa, bu konuda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta, iş hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli olmalısınız. İş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar sonucu oluşabilecek gerginliklere karşı da ayrıca dikkat edin. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkileriniz, partnerinizi ilgilendiren durumlar ve ortaklı işlerinizde oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olan Yengeç burçları bu dönem güçlü, tutkulu ve ciddi bir ilişkinin başlangıcını yapabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta, aşk hayatınız ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda karar alırken daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda hayal kırıklığına uğramamak için vereceğiniz kararları biraz ertelemeniz faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, iş hayatınızı ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşanabilir ve iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta, ev yaşantınız ve ailenizi ilgilendiren konulara karşı dikkat etmelisiniz. Evinizde su tesisatında arızalar çıkabilir ve tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Aile içi iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara karşı da dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru, aşk hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yaşanabilir. Bekar olan Başak burçlarının hayatlarına bir partner dahil olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta, iletişim kurarken dikkatli olmalısınız. Fazlasıyla yanlış anlaşılmalara karşı açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Yeni iş ve projelere imza atarken iyi düşünmelisiniz. Hafta sonuna doğru, ev yaşantınız ve aileniz ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Gayrimenkul alım satımı yapabilir veya evinizi yeniden dekore ettirme kararı alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta, finansal konularda aldanmalar ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Finansal konularda riske girmemeye özen göstermelisiniz. Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Hafta sonuna doğru, kardeşleriniz ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni iş veya projelere başlama kararı alabilir veya kısa seyahatler yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta, kendinizi ilgilendiren konularda yanlış kararlar almamak adına vereceğiniz önemli kararları ertelemeniz çok daha doğru olacaktır. Aile yaşantınız ile ilgili konularda belirsizlikler ve iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, finansal açıdan oldukça olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta, kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Zihninizi toparlamak oldukça güç olabilir, bilinçaltınıza attığınız konular ile yüzleşerek, şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Aynı zamanda haberci rüyalar görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru enerjiniz yükselirken, kendinizi çok daha güçlü ve iyi hissedebilirsiniz. Bu etki, ikili ilişkilerinize de olumlu bir şekilde yansıyabilir. Fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için de gökyüzü sizi destekliyor olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz biraz canınızı sıkabilir, arkadaşlarınız ile olan ikili iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalar sonucu gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu dönem yeni projelere başlarken dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru, ikili ilişkilerinizde ve finansal konularınızda yaşadığınız sorunların ana kaynağına inerek, bu konuyu şifalandırabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Yeni iş ve projelere imza atarken iyi düşünmeli ve risk almaktan kaçınmalısınız. Hafta sonuna doğru, sosyal çevreniz ile olan ilişkileriniz güçlenirken, arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Bekar olan Balık burçlarının hayatlarına sosyal çevrelerinden tanıdıkları bir partner girebilir.