22 – 28 Kasım Haftasında Gökyüzü burçlar için ne söylüyor?

Herkese mutlu, sağlıklı ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta astrolojik açıdan oldukça hareketli bir hafta bizleri bekliyor olacak. Ay tutulması etkilerinden yavaş yavaş çıktığımız bu günlerde yaşam kaynağımız olan Güneş, Yay burcuna geçerek daha pozitif enerjileri gökyüzünden bizlere yansıtıyor olacaktır. Güneş’in Yay burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir aylık süreçte, yurt dışı bağlantılı işler ve eğitim konuları daha fazla ön plana çıkacaktır. Bu dönem içerisinde, üniversiteler, akademisyenler, basın mensupları ve dini liderler hakkında önemli gelişmelere şahitlik edebiliriz. Bireysel bazda ise, hayatı daha pozitif algılama eğilimi içinde olabiliriz, kendi inandığımız değerler konusunda daha mücadeleci bir tavır sergileyebiliriz.

25 Kasım Perşembe günü, iletişimin gezegeni olan Merkür, 14 Aralık’a kadar kalacağı Yay burcuna geçiş yapacak. Merkür’ün Yay burcu seyahati boyunca, dini ve sosyal konuları daha fazla düşünmeye başlayabiliriz. İkili iletişimimizde karşımızdaki insanları anlamak için daha çok çaba göstereceğiz. Hak, hukuk konuları oldukça önem kazanırken, bireysel haklılıklarımız konusunda da daha fanatik tavırlar sergileyebiliriz. Bireysel özgürlüğümüz her zamankinden fazla önem kazanacaktır. Aynı zamanda, yabancı insanlarla olan işlerimizde ve ticari hayatımızda da olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Yabancı dil kurslarına başlamak, yurt dışı seyahat programları yapmak ve eğitimlere başlamak için de gökyüzü bizleri destekliyor olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, hayattan daha fazla keyif alacağınız bir süreç içerisine giriyorsunuz. Bu dönem içerisinde, yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Hukuksal bağlantılı işleriniz varsa, bu konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşiniz ile alakalı sosyal medya hesabı açmak, internet sitesi kurmak ve reklam vermek için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, ortak kazanımlar ve finansal konularınız hız kazanacaktır. Beklediğiniz bir miras haberi varsa, bu konuda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem içerisinde, partnerinizin finansal durumunda artışlar söz konusu olabilir. Yatırım amaçlı veya borçların düzenlenmesi adına kredi başvuruları yapabilirsiniz. Gökyüzü finansal konularda sizleri destekliyor olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Bu dönem bekar olan İkizler burçlarının hayatlarına bir partner girebilir. İlişkisi devam eden İkizler burçları ise, ilişkilerinde daha çok çözüm odaklı hareket edebilirler. İlişkinizde var olan sorunların çözümü için partnerinizle daha uzlaşmacı tavırlar sergileyebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde hızlı ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz veya bir ortakla beraber, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, iş hayatınız ve sağlık konularınız ön plana çıkacaktır. Bu dönem içerisinde, iş arkadaşlarınız ile olan iletişiminiz hız kazanacaktır. İş hayatınız da oldukça hareketlenecektir. Dolayısıyla, yeni işlere başlayabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Gündelik hayatınızın temposu artarken, sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız sizin için faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, oldukça güzel ve olumlu gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem içerisinde, aşk hayatınızda yaşanacak sürprizlere hazır olun. Bekar olan Aslan burçlarının hayatlarına bir partner girerken, ilişkisi devam eden Aslan burçları ise ilişkilerinde oldukça güzel bir döneme giriyor. Yine bu süreç içerisinde, yeni bir hobiye veya spora başlayabilirsiniz. Çocuklarınız varsa, onları ilgilendiren konular ile yakından ilgilenebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, eviniz ve aile yaşantınız ön planda olacaktır. Bu dönem içerisinde, aileniz ile daha çok vakit geçirebilirsiniz ve onlarla iletişiminiz hız kazanabilir. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Ayrıca, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir veya dekorasyon değişikliğine gidebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte,  kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz hız kazanacaktır. Kardeşlerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlama kararı alabilir, seyahat programları yapabilirsiniz. Yeni iş ve projelere imza atmak için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, finansal konularınız hız kazanacaktır. Bu dönem içerisinde, finansal durumunuzda artışlar söz konusu olabilir. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Ticaret hayatında başarı elde edebilirsiniz. Yatırım amaçlı finansal risklere girebilirsiniz. Bu dönem bedeninizi fazla yormamaya özen göstermeniz sizler için faydalı olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, oldukça hareketli bir dönem içine gireceksiniz. Kendinizle daha yakından ilgilenebilir, dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İnsanlarla olan iletişimiz artarken, kendinizi daha rahat ifade etmeye başlayacaksınız. Bu dönem içerisinde, ikili ilişkileriniz ile beraber hem kariyer hayatınız hem de aile yaşantınızda hızlı gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, kendinizi biraz daha geri plana alabilirsiniz. Rüyalarınız oldukça hareketlenirken, bilinçaltınıza attığınız konuları irdelemeye başlayabilirsiniz. Bu dönem içerisinde, kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilirsiniz veya gizli saklı kalmış bir konu aydınlığa çıkabilir.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, oldukça sosyalleşeceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Arkadaş gruplarınız ile keyifli vakitler geçirebilir, yeni bir sosyal çevreye veya sosyal sorumluluk projelerine daha olabilirsiniz. Bu dönem içerisinde, arkadaş çevrenizden biri ile yeni işlere veya projelere imza atabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Güneş‘in ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Yeni işlere veya projelere imza atabilir, zam, terfi ya da yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Bu dönem içerisinde, annenizin desteğini çok daha yakından hissedebilirsiniz. Fakat, kariyer hayatınız ve aile yaşantınız arasındaki dengeleri oturmakta biraz zorlanabilirsiniz, dikkatli olmanız faydanıza olacaktır.