Jüpiter ve Venüs Koç burcunda! Değişim kapıda: Hangi burçlar etkilenecek?

6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hepimizin yaralarının sarılacağı, güzel haberler alacağımız, sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmesini dilerim.

Astrolojik olarak oldukça zor etkilerin olacağı bir Mart ayı bizleri bekliyor olacak. Özellikle Mart ayının ikinci haftasından sonra zorlu gezegen etkileri altında olacağız. Bir sonraki hafta yazımda bu konuya detaylı bir şekilde değineceğim.

Bu hafta ise, bizleri daha yumuşak etkiler bekliyor. 1 Mart Çarşamba günü iki iyicil gezegen olan Jüpiter ve Venüs Koç burcunda kavuşum açısı içinde olacaklar. Bu kavuşum ile birlikte, iyicil etkiler altında olacağımız bir hafta yaşayacağız. Hayatlarınızda yapmak isteğiniz değişimler, atmak istediğiniz adımlar için bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler yapanlar için bu haftanın enerjisi ile maddi kaynak ve kazançların artabileceğini gösteriyor. Bunun yanı sıra, iş kurmak isteyenler ya da iş arayanlar için de fırsat kapıları açılacaktır. Bu kavuşum ayrıca ikili ilişkiler açısından da güzel etikleri beraberinde getirecektir. İlişkilerinizdeki var olan sorunların çözüme ulaşması için anlaşma yoluna gidilmesi gibi durumlar söz konusu olurken, ilişkisi olmayanlar için de yeni hikâyelerin başlangıcını beraberinde getirebilir.

Ülkemiz açısından ise yardımlaşmaların artacağı, bir nebze de olsa yaraların sarılacağı, başka insanların ihtiyaçlarına karşı daha hassasiyet ile yaklaşacağımız, içimizdeki umutların yeşereceği bir hafta geçireceğiz.

3 Mart Cuma günü ise iletişimin gezegeni olan Merkür, 19 Mart’a kadar kalacağı Balık burcundaki transitine başlayacak. Bu dönem içerisinde düşüncelerimizde oldukça hassas, duygusal ve merhametli olacağımız bir süreç geçireceğiz. Oldukça duygusal kararlar alma eğiliminde olacağımız bu dönem, hayallerimizin de peşinden koşma yolundaki motivasyonumuz artacaktır. Sezgilerimiz ve empati yeteneğimiz artarken, yardımlaşma ve affetme temaları da ön plana çıkacaktır. Maneviyatımız da oldukça kuvvetlenecektir. Düşüncelerimizde kendimizi ilahi plana teslim edebiliriz. Akışa teslim olmak, ilahi plana güvenmek, hayalperest düşünceler bizleri bekliyor olacaktır. Yönsüz olmamaya, duygusal kararlar almamaya dikkat etmek faydalı olacaktır. Merkür’ün bu yerleşiminin global bazda en önemli etkileri ise yardımlaşma, merhamet, affedicilik ve empati duygularının artması yönünde olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında Venüs ve Jüpiter sizlerin burcunda kavuşacak. Bu kavuşumdan en olumlu etkiyi sizler alacaksınız. Hem finansal hem de ilişkiler açısından oldukça güzel gelişmeler yaşayacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Hayatınızda yapmak istediğiniz her türlü girişimler için bu haftanın enerjilerini kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, bilinçaltına attığınız konular kafanızı meşgul edebilir. Bu konular üzerine yoğunlaşarak sorunlarınıza çözümler üretebilirsiniz. Haberci rüyalar görebilir ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, sizler için korkularınız ve hayatınızda yaşadığınız sorunların şifalanma enerjisi çalışacaktır. Özellikle hayatınızda bir kadın figürünün desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Bunun yanı sıra, devam eden bir sağlık sorununuz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Dernekler ya da sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaş çevreniz ile ortaklı iş veya projelere başlama kararı alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Bu hafta arkadaşlarınızın desteğini çok daha yakından hissedebilirsiniz. Oldukça sosyal olacağınız bu dönem içinde bekar olan İkizler burçlarının hayatlarına sosyal çevrelerinden tanıdıkları bir partner girebilir. Bunun yanı sıra, arkadaş çevreniz ile yapacağınız yeni iş ve projelere imza atabilir, kariyerden kazandığınız gelirler de artışlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi iş ve kariyer konularınız meşgul edecektir. Bu alanlarda beklediğiniz haberleri alacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, kariyer hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yaşayacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Kariyer planlamanızda bir kadın figürünün desteğini alabilirsiniz. Zam ya da terfi alabilir, kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. İş arayanlar için ise bu hafta bekledikleri olumlu haberleri alabilirler. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat programları yapabilir, hukuksal konularda harekete geçebilirsiniz. Bu dönem sosyal medyayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca resmi kurumlar ile olan işlerinizi bu dönem içinde halledebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Bu hafta özellikle yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu konuda gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa sizler için olumlu sonuçlanabilir. Sosyal medya veya görsel ya da basılı yayında yapacağınız her türlü girişimlerden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Seyahat, eğitim ya da sosyal medya aracılığı ile tanıştığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi finansal konularınız meşgul edecektir. Ortak gelirlerinizi artırmak adına fikirler üretebilirsiniz. Kredi başvuruları yapabilirsiniz. Alacaklı olduğunuz bir para varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, ortak kazanımlar açısından oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Finansal konularda yapacağınız her türlü girişimler sizler için olumlu sonuçlanabilir. Ortak gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz. Miras veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda olumlu sonuçlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi ikili ilişkileriniz meşgul edecektir. İlişkilerinizdeki var olan sorunlarınıza kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Partnerinizin durumu ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı bir işe ya da projeye başlama kararı alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz açısından oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir hafta sizler bekliyor olacaktır. Bu dönem içinde ilişkilerinizde var olan sorunlarınızı masaya yatırarak çözümler üretebilir, tamam mı devam mı sorusuna cevap bulabilirsiniz. Bekar olan Terazi burçları ise bu dönem yeni bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirler. Ayrıca ortaklı işlerden yana gelirler elde edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi iş ve çalışma konularınız meşgul edebilir. İşinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Bu dönem iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, iş hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren konularda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş başvurularınız olumlu sonuçlanabilir, zam ya da terfi alabilir, iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Devam eden bir sağlık sorununuz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi aşk hayatınız ve çocuklarınız ile olan ilişkileriniz meşgul edecektir. Bu dönem aşk hayatınızda sorunlarınız varsa bu sorunlara yönelik kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların hayatlarını ilgilendiren konularda kararlar alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, oldukça olumlu etkiler altında olan burçlar arasında olacaksınız. Özellikle bekar olan Yay burçları bu hafta yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Yaratıcı enerjiniz oldukça artacaktır ve yapacağınız her türlü girişimler sizler için olumlu sonuçlanacaktır. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen Yay burçlarını da gökyüzü oldukça destekliyor olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi aileniz ve ev yaşantınız meşgul edecektir. Aileniz ile olan iletişiminiz hız kazanabilir. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, aile hayatınız ve ev yaşantınız açısından olumlu etkiler altında olacaksınız. Ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir, gayrimenkul alım satımlarından gelirler elde edebilirsiniz. Evinizi yeniden dekore etmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan iletişiminiz artabilir. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir dönem içinde olacaksınızdır. Yeni fikir ve projeler üretebilirsiniz. Kısa seyahat planları yapabilir, eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Ayrıca ortaklı projelere imza atabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, yakın çevreniz veya kardeşlerinizin desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Bu hafta yaratıcı fikirler üretip, bu fikirleri hayata geçirme yolundaki motivasyonunuz artabilir. Finansal açıdan sizlere getirisi olacak yeni fikir ve projelere imza atabilirsiniz. Ayrıca yeni eğitimler alabilir ve seyahat programları yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi finansal konularınız meşgul edecektir. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için fikir ve projeler üretebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımından gelirler elde edebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında Venüs ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşması ile birlikte, finansal açıdan oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir hafta sizleri bekliyor olacaktır. Bu hafta finansal konularda atacağınız adımlar oldukça olumlu sonuçlanabilir. Beklenmedik gelir kapıları sizler için açılabilir. Ayrıca estetik ve güzellik konularına para harcayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür’ün sizlerin burcuna girmesi ile birlikte, kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Düşüncelerinizde kendinize odaklanarak yapmak istediğiniz fikir ve projeleri hayata geçirebilirsiniz. Ayrıca fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.