Bu hafta Ay tutulması var! İlişkisi olanlar dikkat! Hangi burçlar, nasıl etkilenecek?

0:00/ 0:00

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta oldukça önemli bir Ay tutulması yaşayacağız. 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunun 14 derecesinde gölgeli Ay tutulması meydana gelecek. Tutulma ülkemizden kısmi olarak gözlemlenebilecek. Ay tutulmaları çok güçlü Dolunaylar olduğu için, bizler üzerinde duygusal ve psikolojik etkileri de güçlü bir şekilde ortaya çıkartan enerjilerdir. Ayrıca Ay tutulması kadınları ilgilendiren olayların ortaya çıkışını da tetikler niteliktedir. Bu tutulmanın da benzeri 2005 yılında yaşandığı için o tarihlerde yaşanacak olayların benzeri tekrarlayabilir. İkinci dekanda meydana gelecek olan bu tutulma global bazda depremlere, yanardağ faaliyetlerinde ve trafik kazalarında artışlara, kadınlar arasında görülen beklenmedik hastalıkların ortaya çıkışına neden olabilir. Bunun yanı sıra, büyükbaş hayvan hastalıkları, tarım ile ilgili konuların gündeme gelmesi, bir kadın lideri ilgilendiren bir konunun gündeme gelmesi, kadınlara yönelik suçlarda artışlar, para piyasalarındaki dalgalanmalar, teknolojik kazalar, maden kazaları gibi toplumsal olayların gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

Bireysel anlamda ise, ilişkiler önem kazanacaktır. Bu dönem ilişkilerde geçmiş hesaplaşmalar yaşanabilir, kıskançlıklar söz konusu olabilir. İlişkilerde tamam mı devam mı sorusu gündeme gelebilir. Daha sağlam temeller üzerine kurulmuş olan ilişkiler devam ederken, güven duygusu sorgulanan ilişkilerde bitişler yaşanabilir. Hayat planlarımızda ani ve beklenmedik değişimler gündeme gelebilir. Bu tutulma elimizde var olanı korumamızı anlatırken, aynı zamanda bizlere hizmet etmeyen her türlü konuyu artık hayatlarımızdan çıkarmamız gerektiğini de anlatıyor. Tutulma anı haritasında Mars’ın Yengeç burcunda olması, ailevi konuları da gündeme getirecektir. Ani alınan evlilik kararları, sürpriz gebelikler, ebeveynlerimizin durumunu ilgilendiren konular ve evliliklerdeki ayrılık kararları gündeme gelebilir. Kimilerimiz için ciddi yol ayrımları, taşınmalar, kariyer planlarımızdaki değişimler, statü değişimleri gibi durumlar yaşanırken, kimilerimiz için ise hayatlarımızda ertelediğimiz, yapmaktan çekindiğimiz her türlü değişim için adım atma durumları da söz konusu olacaktır.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, finansal konular gündeminizde olacaktır. Ortak gelirler ve kendi kazançlarınız ile ilgili konularda alacağınız önemli kararlar söz konusu olabilir. Miras, nafaka ve kredi gibi konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Borçların kapanması, yatırım amaçlı kredi başvuruları yapmak, taşınmaz mülk alımı gibi konular söz konusu olabilir. Ayrıca, ebeveynlerinizi ilgilendiren konular ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Taşınma kararı almak, gayrimenkul alım satımı yapmak gibi konular gündeminizde olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, ikili ilişkiler sizler için ön planda olacaktır. Bekar olan Boğa burçları evlenme kararı alabilirler. İlişkisi olan Boğa burçları ise, bu dönem ilişkilerindeki var olan sorunların kaynağına inerek bu sorunlara kalıcı çözümler üretmek adına harekete geçebilirler. Ayrıca ortaklı işler gündeminizde olabilir, yeni bir ortaklı işe başlayabilir ya da ortağınızdan ayrılıp tek başınıza devam etme kararı alabilirsiniz. Bunun yanı sıra çevre değişimleri, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizin gündeme gelmesi, yeni projelere imza atmak gibi durumlar yaşanabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, işinizi ve sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. Bu süreçte iş değişikliği yapabilir, zam ya da terfi alabilirsiniz. Gündelik rutinleriniz değişebilir, işinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Taşınmalar ve çevre değişimleri yaşanabilir. Ayrıca maddi konular da gündeminizde olacaktır. Maddi gelirlerinizde artışlar yaşanırken iş yükünüz de artabilir. Gayrimenkul alım satımlarından gelirler elde edebilir, maddi konularda ailenizin desteğini alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bu dönem içinde bekar olan Yengeç burçlarının hayatlarına bir partner girebilir, ilişkisi devam eden Yengeç burçları evlenme kararı alabilir, ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen Yengeç burçlarını da bu tutulma oldukça destekliyor olacaktır. Bunun yanı sıra, kendi fiziksel görüntünüzde ve hayat planlamalarınızda önemli değişimler söz konusu olabilir. Yapmak istediğiniz her türlü değişim için sizleri destekleyecek bir tutulma meydana gelecek.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, ailenizi ve kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler yaşanabilir, taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Toplumsal statünüzde değişimler yaşanabilir. Bu değişimler evlenme ya da boşanma kararı ile gündeme gelen değişimler olabilir. Kariyer planlamanızda da değişimler yaşanabilir. Bunun yanı sıra, bu dönem içinde bilinçaltınıza attığınız konular ile ilgili de yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca partnerinizin sağlık ve iş hayatını ilgilendiren konular gündeminize gelebilir, sizden saklanan bir konu açığa çıkabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, çevre değişimleri, taşınmalar, şehir ya da ülke değiştirme gibi konular yaşanabilir, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz gündeminiz de olabilir. Yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Seyahatlere çıkabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Ayrıca bu dönem oldukça sosyal olacağınız bir süreç de sizleri bekliyor olacaktır. Sosyal çevrenizden tanıdığınız birileri ile yeni projelere başlayabilir ya da arkadaş çevrenizden tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Bu tutulma ile ideallerinizi gerçekleştirme yolundaki motivasyonunuz artacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, finansal konularınızda önemli değişimler söz konusu olabilir. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Alacaklı olduğunuz bir borç veya miras gibi bir konu gündeminize gelebilir. Kariyer planlamanızda önemli değişimler yaşanabilir, terfi alabilir, kariyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz veya kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Yaptığınız işler ile adınızı duyurabilir, sizlere finansal getirisi olabilecek yeni iş planları içinde olabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta sizlerin burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, hayat planlarınızda önemli değişimler yaşanabilir. Özellikle ikili ilişkilerinizde önemli kararlar alacağınız bir süreç içinde olacaksınız. Evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Kariyer alanınızda değişimler yaşanabilir, taşınmalar gündeminize gelebilir. Bunun yanı sıra yurt dışı bağlantılı işler yapabilir, yurt dışına taşınma ya da seyahat programları yapmak gibi konularınız gündeminize gelebilir. Ayrıca hukuksal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, uzun zamandır yaşadığınız ve psikolojiniz üzerinde etkili olan konuların üstesinden geçeceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönem sizler için yapmayı ertelediğiniz konulara başlama zamanı olacaktır. Sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmanız faydalı olacaktır. İş değişimi ya da taşınma gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıca miras, borçlar ve kredi gibi konular da gündeminiz de olabilir. Kredi başvuruları yapabilir, alacaklı olduğunuz bir miras ya da borç varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, oldukça sosyal olacağınız, yeni çevreler edineceğiniz, arkadaşlarınızdan destek göreceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönem sosyal çevrenizden tanıdığınız insanlar vasıtası ile oldukça olumlu şeyler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenebilir, sosyal sorumluluk projelerine dahil olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz konular üzerine harekete geçebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden tanıdığınız birileri ile bir ilişkiye ya da ortaklı işe başlama kararı alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, kariyer planlamanızda önemli değişimler söz konusu olabilir. İş değişikliği yapabilir, terfi alabilir ya da kendi işinizi açmak için harekete geçebilirsiniz. Bu dönem sosyal statünüzde değişimler yaşanabilir, evlenme kararı alabilirsiniz. İş hayatınızda değişimler yaşanabilir, iş sorumluluğunuz artabilir, günlük rutinlerinizde değişimler yaşayabilirsiniz. İşinizden dolayı taşınma ve çevre değişimleri gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıca sağlığınızı ilgilendiren konular da gündeme gelebilir. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız sizler için faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay tutulması ile birlikte önümüzdeki altı aylık süreç içinde, taşınmalar, çevre değişimleri, yurt dışı bağlantılı işler, hukuksal konular gündeminizde olabilir. Yurt dışı seyahat programları yapabilir, bulunduğunuz çevreden uzaklaşma kararı alabilir, hayata olan bakış açınızı değiştirecek eğitimler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra aşk hayatınız da hareketlenecektir. Bekar olan Balık burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi devam eden Balık burçları evlenme ve çocuk sahibi olma kararı alabilirler. Ayrıca bu tutulma sayesinde yetenekleriniz ile kendinizi ön plana çıkartacağınız işler yapabilirsiniz.