11-17 Nisan haftası burçları neler bekliyor? 11 Nisan haftası burç yorumları: Finansal konulara dikkat!

11-17 Nisan Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta dilerim.

Bu hafta gökyüzü yine oldukça hareketli olacak. İletişimin gezegeni olan Merkür, 11 Nisan Pazartesi günü Boğa burcuna geçerek 30 Nisan’a kadar Boğa burcunda kalacak. Merkür’ün Boğa burcu geçişi ile birlikte, düşünce yapımız daha da hassaslaşırken iletişim tarzımız ise yumuşayacaktır. Düşüncelerimizde daha çok sabit fikirli olacağımız bu dönemde, zihnimiz finansal konular üzerinde yoğunlaşıyor olacaktır. Toplumsal bazda ise, toprak ve gayrimenkul ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir, tarım ve hayvancılığı ilgilendiren konularda yeni kararlar alınabilir. Kredi faizleri ile ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda ufak çapta deprem ve toprak kaymaları gibi konularda gündem içerisinde olacaktır.

15 Nisan Cuma günü, savaşın gezegeni olan Mars, 25 Mayıs’a kadar kalacağı Balık burcuna giriş yapacak. Bu süre içerisinde enerjimiz ve eylemlerimiz hayallerimizi inşa etmek doğrultusunda olacaktır. Eylemlerimizde kararsızlığımız artarken, fikirlerimiz kolaylıkla yön değiştirebilir. Bu nedenle hangi yöne hamle yapmamız gerektiğini iyi analiz etmemiz gereken bir dönem içerisinde olacağız. Gerçeklerden kaçmaya daha fazla meyilli olabiliriz ve mücadele etmek istemeyebiliriz, enerjimizi daha çok ruhsal konulara ve hayallerimize harcayabiliriz.

Merhamet ve hassasiyetimiz artarken, kendimizi başka insanları kurtarmak için feda etmemeye özen göstermemiz faydalı olacaktır. Bunun yanı sıra hassasiyet ve duygusallığımız artacağı için, duygu denetimi yapmamız zor olacaktır. Duygusal ve dürtüsel tepkiler vermemeye dikkat etmemiz gereken dönemler içerisinde olacağız. Yaşam enerjimiz ve bağışıklık sistemimiz bu dönem biraz düşebilir, bahar hassasiyeti ve rehaveti üzerimize çökebilir. Alerjik reaksiyonlar artabilir, zehirlenmelere ve ilaç hassasiyetlerine karşı dikkat etmemiz ayrıca faydalı olacaktır. Toplumsal bazda ise, deniz kazaları, sel ve su baskınları, yeni bir ilacın bulunması, salgın hastalıklarda artışlar, uyuşturucu operasyonları gündem içerisinde olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi finansal konular meşgul edecektir. Bu dönem kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz. Arsa ve gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz, ticaret hayatınızda hareketlenmeler söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, enerjiniz biraz düşebilir, bilinçaltınıza attığınız konularla yüzleşebilir veya uykusuzluk problemleri yaşayabilirsiniz. Bu dönem kendinizi biraz daha geri plana çekebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Merkür‘ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, daha fazla aktif olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Zihniniz ve düşünceleriniz kendinizi ilgilendiren konulara yoğunlaşırken, ikili ilişkilerinizde iletişiminizin arttığı ve kendinizi daha rahat ifade edebildiğiniz bir dönem içerisine de giriyor olacaksınız. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu arkadaş çevrenize yöneltebilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızın sorunları ile daha yakından ilgilenebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ifade etmekte biraz zorlanabilirsiniz. Bilinçaltınıza attığınız konular zihninizi meşgul ederken, rüyalarınız oldukça hareketlenecektir. Aynı zamanda uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilir ve kaybettiğiniz bir eşyayı bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu kariyer konularınıza yönlendirebilirsiniz. Bu dönem kendinizi aktif bir şekilde işe verebilirsiniz. İşiniz ile ilgili konularda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu dönem yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, yeni dostluklar kazanabilir ve arkadaş çevreniz ile yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, seyahat programları yapabilir ve yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda hukuksal bir süreciniz var ise bu konu ile ilgili harekete geçebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, zihniniz ve düşünceleriniz kariyer konularınız üzerine yoğunlaşacaktır. Bu dönem yeni kariyer planlamaları yapabilir, yeni iş ve projelere imza atabilir, iş başvuruları yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, borçlar, kredi ve miras konuları ile ilgili eyleme ve harekete geçme motivasyonunuz artabilir bu nedenle eylemsel olarak planlarınızı yaparken risk almamaya dikkat etmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işlerinizde hareketlenmeler söz konusu olabilir. Aynı zamanda seyahat programları yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilir veya akademik bir çalışmaya imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz oldukça hareketlenecektir. Bu dönem partnerinizle tartışmalar ve gerginliklerden uzak durmanız faydalı olacaktır. Haricen, ortaklı bir işe başlamak için de harekete geçebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, vergi, nafaka ve miras konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı düzenleyebilir veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Beklediğiniz bir miras haberini alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, çalışma hayatınız ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz hareketlenecektir. Bu dönem işiniz ile ilgili konularda fazlaca sorumluluk alabilir ve sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Özellikle gribal enfeksiyonlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkilerinizde var olan sorunlarınızı masaya yatırarak çözme eğiliminde olacaksınız. Partnerinize kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Ayrıca ortaklı bir iş veya projeye de imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bu dönem yeni ilişkilere başlayabilir, ilişkiler konusunda daha cesur davranabilirsiniz. Haricen, spora başlamak isterseniz de gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Hafta Başında Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz hareketlilik kazanacaktır. İşiniz ile ilgili konularda yeni projelere imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, aile içi iletişiminiz daha fazla önem kazanacaktır. Bu dönem zihninizi aileniz ile ilgili olan konular meşgul edecektir. Aynı zamanda taşınma veya gayrimenkul alım satımı kararı alabilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile de uğraşabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi aşk hayatınız meşgul edecektir. Bu dönem ikili ilişkilerinizde kendinizi daha rahat ifade edebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda çocuk sahibi olan Oğlak burçları da çocuklarını ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirler. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevrenizin sorunları ile yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Haricen, seyahat programları da yapabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, aile içi iletişiminiz hız kazanacaktır. Bu dönem zihninizi aile yaşantınız ve evinizi ilgilendiren konular meşgul edebilir, taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın Balık burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizi finansal konularınız üzerinde yoğunlaştıracaksınız. Bu dönem, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeli ve finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında Merkür’ün Boğa burcuna girmesi ile birlikte, seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilir, kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Aynı zamanda yeni bir iş veya projeye imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Mars’ın sizin burcunuza girmesi ile birlikte oldukça hareketli bir dönem içine gireceksiniz. Bu dönem, enerjinizi kendinizi ilgilendiren konulara yöneltebilirsiniz. Haricen, kariyer hayatı, ikili ilişkiler ve ailevi konularda cesurca harekete geçme eğiliminde olacaksınız.