13-19 Aralık haftası burç yorumları

13-19 Aralık Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese mutlu, sağlıklı ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta gökyüzü astrolojik açıdan oldukça hareketli olacak. 13 Aralık Pazartesi günü, iletişimin gezegeni olan Merkür, 2 Ocak Pazar gününe kadar kalacağı Oğlak burcundaki seyahatine başlayacak. Merkür’ün Oğlak burcundaki seyri boyunca, daha somut ve realist bir şekilde düşüneceğiz. Yaşamı daha ciddi algılamaya başlayacağımız için görev bilincimiz ve sorumluluklarımız daha fazla ön planda olacaktır. İkili iletişimlerimizde daha ciddi, ağır ve sabırlı olacağız. Bu dönem, duygusal kararlar almak yerine daha mantıklı kararlar alma eğiliminde olacağız. Toplumsal bazda, liderlerin alacağı önemli kararlar gündemimizi meşgul edecektir.

13 Aralık Pazartesi günü savaşın ve mücadelenin gezegeni olan Mars, 25 Ocak’a kadar kalacağı Yay burcundaki transitine başlayacak. Bu dönem içinde enerjimiz daha çok yeni keşifler yapmak üzerine olacaktır. Yeni maceralar yaşamaya daha hevesli olurken, eylemlerimizde risk almaktan çekinmeyeceğiz. İnandığımız değerleri savunurken, daha fanatik tavırlar sergileyebiliriz. Bireysel özgürlüklerimiz önem kazanacaktır. Aynı zamanda hak, hukuk ve adalet konularında daha hassas olacağız. Toplumsal bazda, kazalar, patlamalar, yangınlar ve terör olaylarında artış gözlemlenebilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, kariyer ve iş konuları kafanızı daha fazla meşgul edecektir. Bu dönem kariyer planlamanızı gözden geçirebilir, yeni iş başvuruları yapabilir veya kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda beklediğiniz bir haber varsa, bu yönde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işleriniz ve hukuksal konularınızda hareketlenmeler söz konusu olabilir. Bu süreç içinde bolca seyahat edebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı konularınız, seyahat planlarınız, hukuksal konularınız ve eğitim programlarınız hız kazanacaktır. Bu konularda yeni kararlar alabilir ve bu kararları uygulamaya geçirebilirsiniz. Bu dönemde, bu konularda alacağınız kararlar daha kalıcı ve sağlam olacaktır. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa da bu süreç içerisinde netliğe kavuşacaktır. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, finansal konular, miras, nafaka ve borçlar konusunda biraz daha mücadele gerektiren durumlar ile muhatap olabilirsiniz. Enerjinizi bu konular üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi finansal konular meşgul edecektir. Bu dönem de borçlarınızı düzenleyebilir veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Ortak gelirler konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Beklediğiniz bir miras haberi varsa bu konuda süreç içerisinde netlik kazanacaktır. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, enerjinizin çoğunluğunu partnerinize, ikili ilişkilerinize ve ortaklı işlerinize kanalize edeceksinizdir. İkili ilişkilerinizde gerginlikler sonucunda yaşanacak olan tartışmalara karşı dikkat etmelisiniz. Bekar olan İkizler burçlarının hayatlarına bu dönem bir partner girebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz kafanızı meşgul edecektir. Bu süreç içerisinde ikili ilişkilerinizde daha ciddi kararlar alabilir ve bu kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Yeni ortaklı işlere ve projelere imza atabilirsiniz. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız, günlük hayat rutinleriniz, iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz ve sağlık konularınızda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda iş yükünüz de artabilir. Bu nedenle yorgunluk ve strese bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile olan gerginliklere karşı da dikkatli olmalısınız.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız ve sağlık konularınız kafanızı meşgul edecektir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda yeni kararlar ve yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ile olan iletişimleriniz hız kazanabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda harekete geçebilirsiniz. Diş ve kemik ağrılarına karşı da dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir. Özellikle bekar olan Aslan burçlarının hayatlarına bir partner girebilir. Bu dönem yeni bir spora başlayabilirsiniz fakat spor yaparken ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konuların üzerine yoğunlaşacaksınız. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilir ve ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda yeni bir hobi ya da spora başlama kararı da alabilirsiniz. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, ev yaşantınız ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Haricen, aileniz ile olan ilişkilerinizde gerginliklere karşı da dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Bu dönem taşınma kararı alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, aileniz ile olan iletişimleriniz hız kazanacaktır. Bu dönem ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Gayrimenkul alım satım işleri ile uğraşabilir veya taşınma kararı alabilirsiniz. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişimlerinizde yaşanacak gerginliklere karşı dikkat etmelisiniz. Yeni eğitimlere başlayabilir veya seyahat edebilirsiniz. Trafikte araç kullanırken dikkatli olmanız da faydanıza olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, ikili iletişimleriniz hız kazanacaktır. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz artacaktır. Bu dönem yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat programları yapabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınızda eyleme geçme motivasyonunuz artacaktır. Finansal konularınızda hızlı gelişmeler yaşanırken, kendinize yeni finansal kaynaklar da yaratabilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya ve finansal konularda riske girmenizi gerektiren konulardan kaçınmaya özen göstermeniz faydanıza olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni iş kaynakları yaratabilir veya finansal konularda beklediğiniz haberler varsa önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yatırım amaçlı para biriktirme kararı alabilirsiniz. Mars’ın sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça hareketli bir süreç içerisine gireceksiniz. Kendinizi ilgilendiren konularda aldığınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda ikili ilişkileriniz, ailevi konularınız ve kariyerinizi ilgilendiren konularda da eyleme geçebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Merkür’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, kendinizle daha çok ilgilenmeye başlayacaksınız. Kariyer planlamanız, aile yaşantınız ve ilişkilerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilir ve bu kararları uygulamaya geçebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bu dönemde, ikili iletişimleriniz de hız kazanacaktır. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konularda bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Enerjiniz daha çok bu konular üzerine yoğunlaşırken, sağlık problemlerine karşı da dikkatli olmalısınız. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız faydanıza olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, biraz karamsar düşüncelere kapılabilirsiniz ve kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Bu dönemi ruhsal konularla ve kendi ruhsal sağlığınız ile ilgilenerek geçirebilirsiniz. Aynı zamanda haberci rüyalar da görebilirsiniz. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz hız kazanacaktır. Bu dönem yeni bir sosyal sorumluluk projesi içinde aktif olarak görev alabilir veya sosyal çevrenizden biri ile yeni iş ve projelere başlayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle olan ilişkilerinizde gerginliklere karşı da dikkatli olmanız faydanıza olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Merkür’ün Oğlak burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem içine giriyorsunuz. Bu dönem yeni arkadaş çevresine girebilir ve yeni dostluklar edinebilir, gruplar veya sosyal aktivitelerde yer alabilirsiniz. Mars’ın Yay burcuna girmesi ile birlikte, enerjiniz iş ve kariyer hayatınıza yoğunlaşacaktır. Aynı zamanda yeni kariyer planlaması için de harekete geçebilirsiniz. Yeni iş başvuruları yapmak veya kendi işinizi kurmak için eyleme geçmek konusunda süreç destekleyici olacaktır. Kariyer hayatınıza yoğunlaşırken, aile yaşantınız ve ikili ilişkileriniz arasındaki dengeyi korumak sizleri biraz yoracak olsa da dikkat etmeniz faydanıza olacaktır.