Balıkesir, Bilecik, Bingöl 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye sandık başında. 14 Mayıs 2023’te milyonlarca kişinin oy kullandığı Türkiye’de Balıkesir, Bilecik, Bingöl şehirlerinde yaşayanlar da oy verme işlemini gerçekleştirdi. Şimdi gözler 2023 hem Cumhurbaşkanı hem de milletvekili seçim sonuçlarına çevrildi. 3 adayın yarıştığı Cumhurbaşkanı seçiminde sonuçlar için gözler akşam saatlerine çevrildi. Seçim sonuçları yasakların kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv

Balıkesir, Bilecik, Bingöl 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

Balıkesir İli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Bilecik İli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Bingöl İli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye’de vatandaşlar oylarını kullanmak için sandık başına gitti. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın adının bulunduğu oy pusulalarında Cumhurbaşkanı seçimini yaptı. Tercihini yapan vatandaşlar seçim sonuçlarının ne olacağını merak ediyor.  Özellikle Balıkesir, Bilecik, Bingöl’de hangi adayın önde olduğu merak ediliyor.

BALIKESİR, BİLECİK, BİNGÖL 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vatandaşlar partilerin ve cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarını anlık olarak tv100.com’dan öğrenebilecek. Seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv100.com’da olacak. Balıkesir, Bilecik, Bingöl’deki seçim sonuçları da yasaklar kalkar kalkmaz anlık olarak seçim ekranlarına yansıtılacak. 100 yılın seçimini en tarafsız ve doğru analizlerle, hızlı, anlık veri ve grafiklerle tv100 ekranlarından tv100.com’dan öğrenilebilecek.

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN