16 Şubat Aslan burcunda dolunay! Hangi burç nasıl etkilenecek?

16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 19.56’da Aslan burcunun 27 derecesinde bir Dolunay meydana gelecek. Dolunay dönemleri her zaman tamamlanma enerjisini çalıştırırlar. Bu Dolunay etkisi ile birlikte, özellikle sağlık konuları ön plana çıkacaktır. Halkın sağlığını ilgilendiren konularda devlet liderlerinin alacağı önemli kararlar gündemde olabilir. Genel olarak kalp, damar ve tansiyon problemlerine karşı dikkatli olmak faydalı olacaktır. Aslan burcu astrolojide yaratıcılık, ego ve ön plana çıkmak ile fazlasıyla ilgiliyken Dolunay’ın 12.eve yerleşmiş olması, kendimizi yeterince ön plana çıkartmakta zorlanacağımızı gösteriyor. Aynı zamanda Dolunay’ın Ay Düğümleri ile yapmış olduğu açı bağlantısı ile ilişkiler, sağlık, kariyer ve yurt dışı bağlantılı işler konusunda oldukça kadersel etkiler altında olacağımıza işaret ediyor. Anaretik derecede gerçekleşecek olan bu Dolunay’ın en güzel etkisi ise ilişkiler üzerinde olacaktır. Dolunay’da Başak burcunun yükselmesi ve 5.eve yerleşmiş olan Venüs ve Mars kavuşumuna yapmış olduğu güzel açı ile birlikte, ikili ilişkilerde oldukça güzel etkiler altında olacağımızı gösteriyor.

Koç ve Yükselen Koç: Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular, yaratıcı enerjiniz, hobileriniz ön plana çıkacaktır. Bu konularda bir tamamlanma enerjisi sizler için söz konusu olurken, iş ve kariyer alanlarınızda da çok güzel gelişmeler yaşanmasına neden olacaktır. Özellikle kendi işinizi kurmak istiyor veya hobinizi mesleğe çevirmeyi düşünüyorsanız bu Dolunay enerjisinden mutlaka faydalanmalısınız.

Boğa ve Yükselen Boğa: Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, kariyer hayatınız, ev yaşantınız ve aileniz ile ilgili konular ön planda olacaktır. Kariyeriniz ve aile yaşantınız arasındaki dengeleri oturtmak sizler için biraz zor olabilir. Ayrıca bu Dolunay enerjisi ile birlikte, bu konularda bir tamamlanma enerjisi sizler için çalışabilir. Çalışmıyorsanız artık evde oturma zamanı bitmiş olabilir veya çalışıyorsanız kariyer yapılanmanızda bir devri kapayabilirsiniz. Dolunay’ın sizleri en olumlu etkileyeceği alan ise, aşk hayatınız ve yurt dışı bağlantılı işleriniz ile ilgili konular olacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyen Boğa burçları bu enerjiden oldukça olumlu bir şekilde etkileneceklerdir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitim, yurt dışı bağlantılı işleriniz ve hukuksal konularınız ön planda olacaktır. Bu Dolunay’da bu alanlarda sizler için bir tamamlanma enerjisi çalışacaktır. Açmayı düşündüğünüz bir dava varsa veya devam eden hukuksal bir konunuz gündemde ise bu enerji konunun netliğe kavuşmasını sağlayacaktır. Ayrıca miras ve ortak kazanımlar konusunda oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bu süreçte ev almak, taşınmak veya gayrimenkul alım satımı gibi konularda oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Dolayısıyla bu enerjide finansal konularda alacağınız kararları gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Finansal konularınızın yapılanması ve borçlarınızın düzenlenmesi adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı bir işe veya projeye imza atmak için de oldukça güzel etkiler altında olacaksınız. Ayrıca bu Dolunay, sizlere ikili ilişkileriniz açısından da oldukça olumlu etkileri beraberinde getirecektir. İkili ilişkilerinizde sorunlarınız varsa sorunlar çözüme ulaşacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Sizlerin burcunda gerçekleşecek olan bu Dolunay enerjisi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ön planda olacaktır. Sorunlu giden ilişkilerinizde tamam mı devam mı sorusu gündeminize gelebilir. Bunun yanı sıra ilişkilerinizde bir devrin kapanıp, yepyeni bir dönemin başlangıcı da olabilir. Ortaklı yaptığınız işler konusunda da bir tamamlanma enerjisi söz konusu olurken, kariyerinizden kazandığınız paralar konusunda da oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Aynı zamanda iş yükünüz artarken, işten kazandığınız paralarda da artışlar söz konusu olabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, iş hayatınız, sağlığınız ve bilinçaltınıza attığınız konular ön planda olacaktır. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız sizler için faydalı olurken, bilinçaltınıza attığınız konularla ilgili de bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda terapilere başlamak ve şifa çalışmaları yapmak da sizlere oldukça iyi gelecektir. Bu enerji aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konularda sizleri oldukça olumlu etkileyecektir. Bekar olan Başak burçlarının hayatlarına bir partner girebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve özel hayatınızı ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz ile olan ilişkilerinizde dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle arkadaş çevrenizi ilgilendiren konularda tamamlanma veya sonlanma enerjisi çalışabilir. Bunun yanı sıra, bilinçaltınıza attığınız konular, sağlık sorunları ve aile içi ilişkileriniz açısından da oldukça güzel etkiler aldığınız bu Dolunay’da ailenizin desteğini çok daha yakından hissedebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Aslan burcunda meydana gelecek olan bu Dolunay ile birlikte, kariyer hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konular ve ev yaşantınız ön planda olacaktır. Gayrimenkul alım satımı yapabilir, taşınma kararı alabilir, tayin vb. gibi konular gündeminizde olabilir. Dolunay, sizleri arkadaş çevreniz, kardeşleriniz, anlaşma ve sözleşmeler konusunda da oldukça olumlu etkileyecektir. Arkadaş çevrenizden birileri ile yeni bir anlaşma yapabilir ve projelere imza atabilirsiniz. Aynı zamanda çevre değişimi, şehir değişimi gibi konular da gündeminizde olabilir.

Yay ve Yükselen Yay: Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, kardeşlerinizi ilgilendiren konular, eğitim hayatı ve yurt dışı bağlantılı işler gündeminizde olacaktır. Bu dönem, yeni bir eğitim almak için yurt dışına çıkabilirsiniz. Kardeşlerinizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni başlayacağınız projeleriniz için Dolunay enerjisinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Zam ya da terfi alabilir, finansal açıdan daha fazla rahatlayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Aslan burcunda meydana gelecek olan Dolunay enerjisi ile birlikte, ortak kazanımlar, vergi, kredi borçlar, miras ve nafaka gibi konular gündeminizde olabilir. Alacaklı olduğunuz bir borç veya bir miras haberiniz varsa bu konuda bir tamamlanma enerjisi çalışacaktır. Aynı zamanda harcamalarınızda aşırı risk almanızı gerektirecek durumlardan kaçınmanız da faydalı olacaktır. Bu enerji sizlere ilişkiler, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler konusunda oldukça olumlu etkileri de beraberinde getirecektir.

Kova ve Yükselen Kova: Aslan burcunda meydana gelecek olan bu Dolunay enerjisi ile birlikte, ikili ilişkileriniz, aile yaşantınız ve kariyer konularınızı gündeme getirecektir. Bu konularda sizler için bir tamamlanma enerjisi çalışacaktır. Özellikle ikili ilişkilerinizde önemli kararlar aşamasında olabilirsiniz. Dolunay sizlere ortak kazanımlar, miras ve finansal konularda güzel gelişmeleri beraberinde getirirken, sağlık konularında da oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız.

Balık ve Yükselen Balık: Aslan burcunda meydana gelecek olan bu Dolunay enerjisi ile birlikte, iş hayatınız, günlük düzenin değişmesi ve sağlık konularında etki altında olacaksınız. Gündelik hayatınızın rutinlerinde değişimler olabilir, iş temponuz artabilir. Bu nedenle kendinizi fazla yormamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Ayrıca sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız faydanıza olacaktır. Bu Dolunay, ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz ve sosyal çevreniz ile olan ilişkileriniz açısından sizlere oldukça olumlu etkilerini verirken, sosyal çevrenizden biri ile ortaklı bir işe imza atabilirsiniz.