17-23 Ocak Haftasında Gökyüzü Enerjisi Burçlar İçin Neler Söylüyor?

17-23 Ocak Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

18 Ocak Salı günü Yengeç burcunun 27 derecesinde Plütonik bir Dolunay meydana gelecek. Oldukça güçlü etkilere sahip olan bu Dolunay enerjisi ile birlikte, aile ve yuva konuları ön plana çıkarken, ait olma ve kendimizi güvende hissetme ihtiyacımız da oldukça artacaktır. Duygularımızı kontrol etmek oldukça güç olurken Plüton’un etkisi ile, duygularımızda köklü değişimler de meydana gelecektir. Güvende olma ihtiyacımızı ve nereye ait olduğumuzu sorgularken, duygularımızın kontrolünü yapmak da oldukça zorlaşacaktır. Geçmişe duyulan özlem artarken, abartılı duygulardan kaçınmamız faydamıza olacaktır. Dolunay etkisi ile birlikte, mide hassasiyetimiz de artabilir. Bu nedenle yediğimiz ve içtiğimiz şeylere dikkat etmemiz faydalı olacaktır. Ülke haritamızın yükselen burcunun üzerinde meydana gelecek olan bu Dolunay etkisi ile birlikte, kadınları ilgilendiren konularda bazı kararlar alınabilir. Ayrıca halkın sağlığını ilgilendiren durumlar da ortaya çıkabilir.

20 Ocak Perşembe günü yaşam enerjimizi anlatan Güneş, 1 ay boyunca kalacağı Kova burcuna geçecek. Bu süreç içerisinde, özgürlük ihtiyacımız artarken, toplumsal konulara da daha duyarlı olacağız. Uzay ve teknolojiyi ilgilendiren konularda yeni gelişmelere şahit olabiliriz. Aynı zamanda insan hakları ve toplumu etkileyen konular ile ilgili protestolar da söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, aile, yuva ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Ailenizle daha yakından vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda aile ilişkilerinizde yaşanabilecek olan gergin enerjilere de dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Aileniz ve kariyer hayatınız ile ilgili dengeleri oturmak sizi biraz yorabilir. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, sosyal çevreniz ile olan ilişkileriniz hareketlenecektir. Farklı arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Yeni dostluklar edinebilir, sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilir ve arkadaş çevrenizden birileri ile yeni işlere imza atabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Kendinizi ifade ederken sert bir üslup kullanmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Süreç içerisinde kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz dönüşebilir. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınız hareketlenecektir. Bu dönem içersinde, kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilir ya da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, finansal konularınız ön planda olacaktır. Bu süreçte kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilir, harcamalarınızı düzenleyebilirsiniz. Aynı zamanda bedeninizi çok yormamaya özen göstermeniz de faydalı olacaktır. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, eğitim hayatınızda, hukuksal konularınızda ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde hareketlenmeler söz konusu olabilir. Bu dönem yeni bir eğitim alabilir, seyahat programı yapabilir ve hukuksal bir konunuz varsa bu konu ile ilgili harekete geçebilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medyada daha aktif olabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, kendinizi ilgilendiren konularda dönüşüm enerjisi içinde olacaksınız. Fiziksel görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, vergi, nafaka ve borç konularınız hareketlenebilir. Bu dönem, ortak gelirlerde artışlar söz konusu olabilir. Borçlarınızı düzenlemek için harekete geçebilir ve kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız sorunlarınız ve korkularınız ile yüzleşerek, onları dönüştürebilirsiniz. Gizli saklı kalmış bir konu da sizin için aydınlığa kavuşabilir. Mide ve alerjik reaksiyonlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz, partnerinizi ilgilendiren durumlar ve varsa ortaklı işleriniz hareketlenecektir. Bu süreçte, ikili ilişkilerinizde var olan sorunlarınıza farklı ve sıra dışı yöntemlerle çözüm arayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz ön plana çıkacaktır. Kariyerinizden kazandığınız parada artışlar söz konusu olabilir. Annenizden finansal destek alabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde yaşanabilecek olan negatif durumlara karşı dikkatli olmanız da faydalı olacaktır. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve iş arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz de hareketlenecektir. Bu dönem, çalışma hayatınızda daha aktif olabilir ve iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından alabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluğunuz artarken, sağlığınızı ihmal etmemeye özen göstermeli ve sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, kariyer hayatınızda önemli gelişmeler olabilir. Kariyer hedeflerinizde dönüşüm enerjisi çalışabilir. Kendi işinizi kurmak isteyebilirsiniz. Otorite figürleri ile olası negatif durumlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Kariyer hayatınıza odaklanırken, aile yaşantınız ile olan ilişkilerinizi dengede tutmaya özen göstermelisiniz. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız ile ilgili olan konular da hareket kazanacaktır. Bu dönem, bekar olan Terazi burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir. Aynı zamanda yeni bir hobi veya spora başlama kararı almak için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuksal konularınız ve eğitim hayatınızı ilgilendiren konularda yaşanacak olan gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa konuyla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, eviniz ve aile hayatınız ile ilgili konular da hareketlenecektir. Bu dönem, aile içi ilişkileriniz kuvvetlenecektir. Aileniz ile daha çok vakit geçirebilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir veya taşınma kararı alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, ortak kazanımlar ve finansal konularınız ön planda olacaktır. Varsa borçlarınızı yapılandırma kararı alabilirsiniz. Finansal konularda risk almaktan kaçınmanız faydalı olurken, beklediğiniz bir miras haberi varsa o konuda bazı gelişmeler yaşanması da olası olacaktır. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz hareketlenecektir. Bu dönem, kardeşlerinizin veya yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, seyahat programı yapabilir veya yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz önem kazanacaktır. İkili ilişkilerinizde tamam mı devam mı sorusunu sorabilirsiniz veya sorunlarınızı masaya yatırarak ilişkilerinizi dönüştürebilirsiniz. Ortaklı işleriniz ile ilgili konularda yaşanması olası olan negatif durumlara karşı dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınız hareketlenecektir. Bu dönem, finansal kazanımlarınız artabilir veya kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, iş hayatınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla gereksiz rekabete girmemeye özen göstermeniz sizin için daha iyi olacaktır. Özellikle mide, cilt problemleri ve kemik ağrılarına karşı dikkat etmeniz de faydanıza olacaktır. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor. Bu dönem, kendinizi daha iyi hissedebilir, fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkileriniz, aile yaşantınız ve kariyer hayatınız da hareketlenecektir.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Yengeç burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Bekar olan Balık burçlarının hayatlarına bir partner girebilir, ilişkisi devam eden Balık burçlarının ilişkileri ise dönüşüm enerjisi içerisine girerek, ilişkilerini farklı bir boyuta taşıyabilirler. Güneş’in Kova burcuna girmesi ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konular ile yüzleşerek sorunlarınıza farklı ve sıra dışı yöntemler geliştirebilirsiniz. Ayrıca rüyalarınız oldukça hareketlenebilir, haberci rüyalar görebilir ve sizin için karanlıkta kalan bir konuyu aydınlığa ulaştırabilirsiniz.