18-24 Nisan haftası burçları neler bekliyor?

18-24 Nisan Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

18 Nisan Pazartesi günü iletişimin gezegeni olan Merkür, Uranüs ile kavuşumda olacak. Bu kavuşum aşkın ve paranın gezegeni olan Venüs ile uyumlu bir açı yapacak. Gün genelinde özellikle ikili ilişkiler ve finansal konularda olumlu etkiler altında olacağız. İlişkilerimizde var olan sorunlarımıza farklı ve sıra dışı yöntemler geliştirerek problemlerimizi çözme eğiliminde olabiliriz. Bunun yanı sıra sürpriz gelişmeler ve teklifler de söz konusu olabilir. Finansal konularda yeni ve farklı fırsatlar yaratma eğiliminde olabiliriz. Merkür Uranüs kavuşumu ile ani ve beklenmedik haberler alabiliriz. İnternet bağlantılarında aksaklıklar, internet sitelerinde çökmeler, teknolojik kazalar, uçak kazaları ve rötarlar, trafik ulaşımındaki aksaklıklar, el kol kazaları, ufak çaplı depremler de yaşanabilir. Aynı gün, Güneş ile Plüton arasında gergin bir açı meydana gelecek. Sinirsel gerginliklere, güç savaşlarına ve intikam duygularına dikkat etmek faydalı olacaktır. Toplum genelinde, devlet liderlerinin alacağı sert kararlar gündeme gelebilir. Aynı zamanda maden kazaları, göçükler, deprem ve hava muhalefetinde değişimler yaşanabilir.

20 Nisan Çarşamba günü yaşam kaynağımız olan Güneş, Boğa burcuna girecek ve bir ay boyunca bu burçta kalacak. Güneş’in Boğa burcu seyri boyunca, daha sağlam ve temkinli hareket etme ihtiyacımız artacaktır. Değişen konulara adapte olmakta zorluk çekerken, başlattığımız konular ise daha kalıcı ve sağlam bir zeminde olacaktır. Bunun yanı sıra toplumsal bazda, tarım, toprak ve finansal konular ile ilgili gelişmeler gündem içerisinde olacaktır. Toprak kaymaları, depremler, tarım ve hayvancılık ile ilgili konularda yaşanması olası gelişmeler, para piyasalarında dalgalanmalar, gayrimenkul ve emlak fiyatlarına yeni düzenlemelerin getirilmesi, yeme içme sektörünü ilgilendiren konularda birtakım gelişmelerin yaşanması söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınız ön plana çıkacaktır. Bu süreçte, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilir, finansal konularınızın muhasebesini yapabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı gibi konular gündeminizde olabilir. Hafta başında, özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda ani ve fevri tavırlardan uzak durmanız, otorite figürleri ile aranızda yaşanması olası gerginliklere karşı dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğa: Güneş’in sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça hareketli olduğunuz bir dönem içerisine gireceksiniz. Yaşam enerjiniz yükselecek ve kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kendinizi parlatacağınız bu dönem içerisinde ikili ilişkiler, kariyer ve aile yaşantınızda da olumlu gelişmeler yaşanacaktır. Hafta başında, yurt dışı bağlantılı işlerinizde aksaklıklar yaşanabilir ve hukuksal konularınız da varsa bu konuda sizi biraz üzecek gelişmeler olabilir, dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, kendinizi biraz daha geri plana alma ihtiyacınız artabilir, biraz izole olmak ve kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Bu dönem, bilinçaltınıza attığınız konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Kaybolan bir eşyanızı bulabilirsiniz. Hafta başında, finansal konularınıza dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Bunun yanı sıra arkadaş çevrenizin sorunlarına yoğunlaşabilirsiniz.  

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu süreçte, yeni arkadaş gruplarına dahil olabilir, yeni dostluklar edinebilir, arkadaş çevrenizden birileri ile yeni iş ve projelere başlayabilirsiniz. Hayallerinizin peşinden koşmak için motivasyonunuz artacaktır. Hafta başında, ikili ilişkilerinizde güç mücadelesine girmemeye ve ani kararlar almamaya dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, kariyer konularınız ön plana çıkacaktır. Bu dönem, iş hayatınızda kendinizi parlatma isteğiniz artacaktır. Yeni iş sorumlulukları alabilir, kariyerde yön değişikliği yapabilir, kendi işinizi kurmak için harekete ve eyleme geçebilirsiniz. Aynı zamanda yeni iş başvuruları veya terfi gibi durumlarda söz konusu olabilir. Hafta başında, sağlığınızı ilgilendiren konulara dikkat etmeniz faydalı olacaktır. İşiniz dolayısıyla yeni bir eğitime başlayabilir veya beklenmedik bir seyahat programı yapabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, oldukça olumlu bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu süreçte, yeni eğitimlere başlayabilir, yurt dışı bağlantılı işler ve seyahat programları yapabilir, akademik başarılar elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başında, çocuklarınız varsa onları ilgilendiren konularda birtakım gelişmeler yaşayabilirsiniz ve ani para çıkışları söz konusu olabilir. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda fevri tavırlardan kaçınmanız sizler için faydalı olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, vergi, borçlar ve kredi gibi konularınız ön plana çıkacaktır. Bu dönem ortak gelirlerde artışlar söz konusu olabilir, beklediğiniz bir miras haberi veya alacaklı olduğunuz bir borç varsa bu konuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı düzenleyebilir veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Hafta başında, ikili ilişkileriniz ve aile yaşantınızı ilgilendiren konularda gergin enerjiler altında olacaksınız. Bu konularda ani ve fevri tavırlar sergilememeye özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz ve partnerinizi ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Bu dönem, ortaklı bir işe veya projeye başlayabilirsiniz. Bekar olan Akrep burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi devam edenler de oldukça güzel bir dönemin içinde olacaklardır. Partnerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başında, hem iş arkadaşlarınız ile yaşanması olası negatif durumlara karşı hem de araç kullanırken trafikte ekstra dikkat etmeniz faydalı olacaktır.  

Yay ve Yükselen Yay: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız, günlük hayatınızın rutinleri, sağlık ve evcil hayvanlarınızı ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Bu dönem, iş yükünüz artabilir, iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilir ve evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Aynı zamanda rutin sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız ve hafta başında da spor yaparken dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Haricen, çocuklarınızı ilgilendiren konularda ani finansal harcamalar gündeminizde olabilir. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda da fevri tavırlardan uzak durmaya dikkat etmelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, oldukça olumlu bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu süreçte, aşk hayatınızda ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konularda oldukça güzel gelişmeler yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir ve yeni bir hobi edinebilirsiniz. Aynı zamanda spora başlamak için de gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacak. Hafta başında, aile hayatınızı ilgilendiren konularda canınızı sıkacak gelişmeler yaşanabilir. Ailenizle tartışmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Bunun yanı sıra, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir ve taşınma kararı alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ev ve aile yaşantınızı ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Bu dönem, hem ailenizle hem de evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu ile uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Hafta başında, kardeşlerinizin veya yakın çevrenizin sorunları ile daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili iletişimlerinizde sert ve fevri söylemlerden uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Güneş’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artacaktır. Bu dönem, onların desteğini daha yakından alabilirsiniz. Aynı zamanda taşınma kararı alabilir, seyahat programları yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilir ve yeni işlere, projelere imza atabilirsiniz. Hafta başında, özellikle arkadaş çevreniz ile finansal konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Genel olarak finansal konularınıza dikkat etmeniz faydalı olacaktır.