18-24 Temmuz Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.
Bu hafta gökyüzü astrolojik açıdan oldukça hareketli olacak. 18 Temmuz Pazartesi günü aşkın ve paranın gezegeni olan Venüs, 11 Ağustos’a kadar kalacağı Yengeç burcuna geçiş yapacak. Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, sevgimizi daha cömertçe göstermeye başlayacağız.

İlişkilerdeki hassasiyet, merhamet, sahiplenme ve güven duygularımız ön plana çıkacaktır. Geçmişe duyulan özlem duygumuz artacaktır ve bununla beraber kapanmamış defterler, yarım kalmış ilişkiler tekrardan gün yüzüne çıkabilir. İkili ilişkilerde ait olma ve güven duyma ihtiyacımız oldukça artarken, kıskançlık gibi duygular da su yüzene çıkabilir.

Finansal konularda ise daha temkinli davranma ve kendimizi güvence altına alma hissiyatımız artabilir. Haricen, evimize daha çok para harcayabiliriz. Global bazda ise, emlak ve gayrimenkul fiyatları ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ayrıca yeme içme sektörünü ilgilendiren konular ve gıda fiyatları ile ilgili konular da gündemde olabilir.

19 Temmuz Salı günü iletişimin gezegeni olan Merkür, 3 Ağustos’a kadar kalacağı Aslan burcuna geçiş yapacak. Merkür’ün Aslan burcuna girmesi ile birlikte, yaratıcı fikirler üretmeye başlayacağımız bir dönem içerisine gireceğiz. Düşüncelerimizde ve fikirlerimizde kendimizi ön plana alarak hareket etme eğiliminde olacağız. Bunun yanı sıra zihnimizi daha çok hayattan keyif alacağımız konular meşgul edecektir. İkili iletişimlerimizde kendimize olan güvenimiz yerine gelirken, kendimizi daha cesurca ifade edeceğiz. Aynı zamanda ben merkezci ve bencilce tavırlardan uzak durmamız gereken bir dönem içerisinde de olacağız. Global bazda ise, altın fiyatlarında artışlar söz konusu olurken borsa da dalgalanmalar yaşanabilir. Çocukları, sanatçıları ve eğlence sektörünü ilgilendiren konular da gündemimizde olacaktır.

23 Temmuz Cumartesi günü ise yaşam kaynağımız olan Güneş, Aslan burcuna giriş yapacak ve bir ay boyunca bu burçta kalarak yaşam enerjimizi yükseltecektir. Güneş’in Aslan burcu seyri boyunca kendimizi daha enerjik ve yaşam dolu hissedebiliriz. Bunun yanı sıra yaratıcılığımız artarken hayattan keyif alacağımız şeyleri yapma yolundaki motivasyonumuz da artacaktır. Global bazda ise, havanın aşırı ısınması ve buna bağlı orman yangınları yaşanabilir. Borsa, döviz ve altın fiyatları ise yükselişe geçebilir. Eğlence sektörü, tiyatrocular ve ünlüleri ilgilendiren konular da gündemimizde olabilir.
 
Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, ailevi konular sizler için daha fazla önem kazanacaktır. Evinizi dekore etmek için para harcayabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı gibi konular gündeminizde olabilir. Ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Hafta ortasına doğru, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular zihninizi meşgul edecektir. Bekar olan Koç burçları bu dönem içerisinde bir ilişkiye başlama kararı alabilirler. Aynı zamanda bir hobiye veya spora başlama kararı da alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, yakın çevreniz ve kardeşlerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni bir işe veya projeye başlama kararı alabilir, kısa seyahatler yapabilirsiniz. Eğitim gibi konulara para harcayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, aileniz ile daha çok vakit geçirmek isteyebilir ve aile içindeki sorunlarınızı masaya yatırarak bu konulara çözüm üretebilirsiniz. Ebeveynleriniz ile olan iletişiminiz önem kazanacaktır. Ayrıca taşınma kararı da alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, finansal açıdan rahatlayacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımından gelir elde edebilir ve eviniz için daha çok para harcamak durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz ve kendinizi daha cesurca ifade edebilirsiniz. Kısa süreli seyahat programları yapabilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevrenizden, seyahat ya da eğitim yolu ile tanıştığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Venüs’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça şanslı olduğunuz bir dönem içerisine gireceksiniz. Hem finansal hem de özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde yapmak istediğiniz değişimler için de gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır. Hafta ortasına doğru, sizi finansal açıdan rahatlatacak haberler alabilirsiniz. Yeni iş ve projelere imza atabilir, ticaret hayatında başarıyı yakalayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, özel hayatınızda kendinizi biraz daha geri plana çekme ihtiyacında olabilirsiniz. İlişkinizi daha kapalı kapılar ardında yaşamak isteyebilirsiniz. Bir kadının desteğini alabilir ve kaybettiğiniz bir eşyanızı bulabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, kendinizi ilgilendiren konularda yapmak istediğiniz plan ve projelere yönelerek bunları hayata geçirme yolunda harekete geçebilirsiniz.
Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, sosyal yaşantınız oldukça hareketlenecektir. Özellikle sosyal çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Arkadaş çevreniz ile yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar yaşanabilir. Hafta ortasına doğru, bilinçaltınıza attığınız konular kafanızı meşgul edecektir. Özellikle halının altına süpürdüğünüz sorunlar ile yüzleşebilirsiniz. Bu konuda arkadaş çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, sosyal yaşantınız oldukça hareketlenecektir. Özellikle sosyal çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Arkadaş çevreniz ile yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Kariyerden kazandığınız gelirlerde artışlar yaşanabilir. Hafta ortasına doğru, bilinçaltınıza attığınız konular kafanızı meşgul edecektir. Özellikle halının altına süpürdüğünüz sorunlar ile yüzleşebilirsiniz. Bu konuda arkadaş çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır. Beklediğiniz zam ya da terfi haberi varsa bu konuda gelişmeler yaşanabilir. Özellikle kariyer hayatınızda bir kadın figürünün desteğini alabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, arkadaş çevreniz ile keyifli vakitler geçirmek isteyebilir ve yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde aktif görev alabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, seyahat ve eğitim programları yapabilirsiniz. Devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal medya ya da seyahat yolu ile tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, kariyer hayatınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. Bu dönem işinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilir ve yeni projelere başlayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar, borçlar ve miras gibi konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir. Aynı zamanda alacaklı olduğunuz bir borç veya miras haberi varsa alabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, yeni eğitimlere başlama kararı alabilir, yurt dışı bağlantılı işlere imza atabilir ve hukuksal konularda harekete geçebilirsiniz. Akademik çalışmalar yapmak ve sosyal medyada kendinizi daha çok göstermek için gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bekar olan Oğlak burçları bir ilişkiye başlayabilir. Aynı zamanda ortaklı bir işe başlama kararı alabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, ortak kazançlar, miras ve borçlar konusu zihninizi meşgul edebilir. Borçları yapılandırabilir veya yatırım amaçlı kredi başvuruları yapabilirsiniz. Aynı zamanda miras gibi bir konunuz varsa bu konuda da gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, işiniz ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşiniz vasıtası ile tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Bunun yanı sıra sağlığınızı ilgilendiren konulara para harcayabilir ve bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Hafta ortasına doğru, ikili ilişkileriniz zihninizi daha çok meşgul edecektir. Bu dönem ilişkilerinizdeki sorunları masaya yatırarak çözme eğiliminde olabilirsiniz. Ayrıca ortaklı bir projeye de imza atabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Venüs’ün Yengeç burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız hareketlenecektir. Bekar olan Balık burçları yeni bir ilişkiye başlayabilirler. İlişkisi devam eden Balık burçları ise, aşk hayatınızdaki sorunları çözme ve ilişkinizi daha ciddiye taşıma yolunda hareket edebilirsiniz. Hafta ortasına doğru, ilginizi işinizi ilgilendiren konulara verebilirsiniz. İş hayatınızda yeni sorumluklar yüklenebilir, iş değişikliği yapma kararı alabilir ve iş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.