19 Haziran Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim. Haftaya 14 Haziran’da Yay burcunda meydana gelecek olan Süper Dolunay damgasını vuracak. Yay burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Dolunay, hak, hukuk, adalet, eğitim ve göçmenler konusunu gündeme getirecektir. Toplumsal bazda, eğitim ve öğrenim konuları, özellikle yüksek öğrenim ve üniversiteleri ilgilendiren konularda yapılacak olası değişimler ve akademisyenleri ilgilendiren konuların gündemde olması söz konusu olacaktır. Bunun yanı sıra, inançlar, dini liderler, basın yayın ve medya sektörünü ilgilendiren konular, sınav sisteminde yapılacak değişimler de gündemde olabilir. Dolunay anında Terazi burcunun yükseliyor olması, hukuksal konuları gündeme getirirken, aynı zamanda ikili ilişkileri de etkileyecek durumlar yaşanacaktır. Dolunay’ın yükselen yöneticisi olan Venüs’ün Uranüs ile kavuşumda olması ve bu kavuşumun 8.eve yerleşmiş olması finansal konular ve dış borçları da gündeme getirecektir. Para piyasalarındaki ani dalgalanmalar devam edecektir. Dolunayın en dikkat çekici açısı, Neptün gezegeni ile olan sert bağlantısı olacak. Bu açı ile birlikte özellikle sudan gelecek zararlara dikkat etmek faydalı olacaktır. Zehirlenmeler, gazlar, kimyasallar, ilaç sektörü, bulaşıcı hastalıklar ve deniz kazalarına da ayrıca dikkat etmek faydalı olacaktır. Bireysel bazda ise, ilişkilerde adalet arayışımız ön planda olacaktır. Özellikle ikili ilişkilerimizde yanlış anlaşılmalara bağlı olarak çıkabilecek olası krizleri iyi yönetmemiz gerekiyor. Haricen, uzaklara gitme ve özgürleşme isteğimiz de ön plana çıkacaktır. Dolunay’ın Neptün ile yapmış olduğu sert açı, hayalperest tavırlardan uzak durarak olaylara gerçekçi bir biçimde yaklaşmamız gerektiğini söylüyor. Özellikle bu Dolunay’ı hukuksal süreçlerinizi başlatmak için kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra taşınma, uzaklara gitme gibi durumlar da söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’dan olumlu etkiler alacak burçlar arasında olacaksınız. Eğitim, hukuksal konular ve yurt dışı bağlantılı işleriniz gündeminizde olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz de gündemde olacaktır. Yeni bir ilişkiye veya ortaklı bir işe başlama kararı alabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, finansal konularınız gündeminizde olacaktır. Özellikle ortak kazanımlar, miras, nafaka ve borçlar konusunda bir tamamlanma söz konusu olabilir. Finansal açıdan çok fazla risk almanızı gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Aynı zamanda sağlığınızı ilgilendiren konulara da dikkat etmelisiniz. Çalışma koşullarınızda birtakım değişiklikler de yaşayabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz gündeminizde olacaktır. Yeni ortaklı bir işe başlama kararı alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde önünüzü göremediğiniz belirsiz olan durumlar son bulabilir. Ayrıca aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular da gündemde olabilir. Çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz veya bekar olan İkizler burçları yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. İş ve çalışma koşullarınızda değişiklikler olabilir. İş yerinizi veya evinizi taşıma kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda aile yaşantınız ile ilgili konularla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay’dan olumlu etkiler alacak burçlar arasında olacaksınız. Özellikle bekar olan Aslan burçları yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyen Aslan burçlarını da gökyüzü oldukça destekliyor olacaktır. Ayrıca kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Seyahat programları yapabilir, yeni bir projeye imza atabilir ve eğitimlere başlayabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, ev yaşantınız ve ailevi konularınız gündeminizde olacaktır. Ailenizle daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Taşınma kararı alabilirsiniz. Ayrıca finansal konularınız da ön planda olacaktır. Evinizde tadilat gerektiren işler için para harcayabilirsiniz. Finansal konularda ailenizin desteğini alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, kardeşleriniz, yakın çevreniz ve eğitim hayatınızı ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. Eğitimlere başlayabilir, kardeşlerinizin veya yakın çevrenizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bunun yanı sıra kendi fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizde fevri tavırlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, finansal konularınız gündeminizde olacaktır. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilir, borçlarınızı veya finansal konularınızı yapılandırmak için kredi başvuruları yapabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızı ilgilendiren konulara para harcayabilirsiniz. Bu Dolunay’da sizden gizlenen bir gerçeği öğrenebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte, ikili ilişkileriniz ana gündem konunuz olacaktır. Bunun yanı sıra kariyer hayatınız ve ailevi konularınız da gündeminizde olurken, hayatınızı ilgilendiren önemli konularda kararlar alabilir ve bu kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal çevrenizden biri ile ortaklı bir işe veya projeye başlama kararı da alabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, bilinçaltınıza attığınız konular ile yüzleşebilirsiniz. Biraz kendi kabuğunuza çekilerek, hayatı anlamlandırmaya çalışabilirsiniz. Kariyer hayatınız ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda eşinizin iş durumları ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz gündeminizde olacaktır. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Sosyal çevrenizden biri ile bir işe veya projeye imza atabilirsiniz. Aynı zamanda kariyerden kazandığınız paralar ile ilgili konularda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Yay burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte, kariyer hedefleriniz gündeminizde olacaktır. Kariyer planlamanızı gözden geçirebilir, kendi işinizi açmaya karar verebilir veya kariyerde yön değişiklikleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, ortak kazanımlar, vergi borçlar ve miras konuları da gündeminizde olabilir. Haricen ortaklı bir iş teklifi de alabilirsiniz.