19 mayıs hangi yollar kapalı? 17 mayıs kapalı olan yollar ve alternatif yol güzergahları hangileri?

19 Mayıs günü yurdun dört bir yanına Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlanacak. İstanbul Valiliği bugün bazı yolların kapalı olacağını duyurdu. Peki, 19 mayıs hangi yollar kapalı? Bugünden itibaren yollar kapanacak. 17 mayıs kapalı olan yollar ve alternatif yol güzergahları hangileri?

19 mayıs hangi yollar kapalı? 17 mayıs kapalı olan yollar ve alternatif yol güzergahları hangileri?

Her yıl kutlanan 19 Mayıs günü Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı ve Kurtuluş mücadelesinin başladığı gün kabul ediliyor. Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanan 19 Mayıs günü İstanbul Valiliği etkinliklerden dolayı bazı yolların kapalı olacağını duyurdu. Peki, 19 mayıs hangi yollar kapalı? Valilik, bugün saat 11.00 itibarıyla bazı yolların trafiğe kapanacağını açıkladı. 17 mayıs kapalı olan yollar ve alternatif yol güzergahları hangileri?

19 mayıs hangi yollar kapalı? 17 mayıs kapalı olan yollar ve alternatif yol güzergahları hangileri? - Resim : 1

19 MAYIS HANGİ YOLLAR KAPALI? 

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Yürüyüşü" etkinlikleri kapsamında İstanbul'da bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak ve trafiğe çıkacaklara alternatif güzergahları sağlanacak.

19 mayıs hangi yollar kapalı? 17 mayıs kapalı olan yollar ve alternatif yol güzergahları hangileri? - Resim : 2

İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada "19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü" nedeniyle bugün saat 11.00 itibarıyla Söğütlüçeşme, Rıhtım Caddesi, General Asım Gündüz Caddesi olmak üzere cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatılacak.

17 MAYIS KAPALI OLAN YOLLAR VE ALTERNATİF YOL GÜZERGAHLARI HANGİLERİ?

Öğrenci grubunun geçişi sırasında kapatılacak yollar kapatılacak. Bunlar; Rıhtım Caddesi (Atatürk Anıtı İle İskele Polis Merkezi Girişi Arasında Kalan Kısım), Rıhtım Sokak, Albay Faik Sözdener Caddesi (Rıhtım Sokak Kesişimi İle Söğütlüçeşme Caddesi Kesişimi Arasında Kalan Kısım), Söğütlüçeşme Caddesi Tramvay Yolu ve General Asım Gündüz Caddesi (Sakız Gülü Sokak Kesişimi İle Kuşdili Caddesi Kesişimi Arasında Kalan Kısım)

17 MAYIS ALTERNATİF YOLLAR

Mühürdar Caddesi

Moda Caddesi