2 defa ertelenmişti! Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi şoke eden detay ortaya çıktı! Tam 21 futbolcu...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanması gereken Beşiktaş-Antalyaspor maçı Taksim'de yaşanan hain saldırıdan dolayı ileri bir tarihe ertelenmişti. 14 Şubat Salı günü oynaması planlanan maç, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden dolayı bir kez daha ertelendi. İki defa ertelenen karşılaşma 26 Şubat Pazar günü oynanacak. Bu karşılaşmada tam 21 futbolcu forma giyemeyecek.

2 defa ertelenmişti! Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi şoke eden detay ortaya çıktı! Tam 21 futbolcu...

Süper Lig'in 14. haftasında oynanması gereken Beşiktaş-Antalyaspor maçı 26 Şubat Pazar günü oynanacak. O dönemden bugüne kadar iki takımın kadrosunda birçok değişiklik olduğu için toplamda 21 oyuncu maçta forma giyemeyecek.

SADECE O TARİHTE BULUNAN FUTBOLCULAR OYNAYABİLİYOR

TFF Futbol Müsabaka Talimatı’nın 18. maddesi gereğince erteleme müsabakalarına yalnızca ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcular forma giyebiliyor.

İŞTE O MADDE

MADDE 18 – MÜSABAKANIN ERTELENMESİNİN SONUÇLARI

(1) Erteleme müsabakalarına, yalnızca ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcular katılabilir.

(2) Ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte cezalı veya idari tedbirli olup da, erteleme müsabakasının oynanacağı tarihte cezası infaz edilmiş olan kişiler, erteleme müsabakasına katılabilirler.

(3) Ertelenen müsabakanın, oynanması gereken tarihte müsabakaya katılmaya hakkı olan kişiler, erteleme müsabakası tarihinde cezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar.

BEŞİKTAŞ'TA YENİ TRANSFERLER MAÇTA YOK

Beşiktaş’ta yeni transferler; Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut, Vincent Aboubakar ve son transfer Alexandru Maxim sahada olamayacak.

Ayrılan futbolcular

Beşiktaş

Javi Montero
Emrecan Uzunhan
Josef Souza
Wout Weghorst

Antalyaspor

Hakan Özmert
Erkan Eyibil
Soner Aydoğdu
Gökdeniz Bayrakdar

Gelen futbolcular

Beşiktaş

Amir Hadziahmetovic
Omar Colley
Onur Bulut
Vincent Aboubakar
Alexandru Maxim

Antalyaspor

Erdal Rakip
Helton Leite
Bálint Szabó
Doğukan Sinik
Emrecan Uzunhan
Bertuğ Yıldırım
Mark Mampassi
Yannick Nkurunziza

KAYNAK: MYNET