2023 yılında burçları neler bekliyor? İşte aşk ve kariyerde 2023'ün en şanslı burçları

2023 yılı astrolojik açıdan oldukça hareketli olacak. Özellikle bahar aylarında birçok gezegen geçişi yaşanacak ve bu geçiş, hayat planlarımızda önemli yol ayrımları ve değişimleri de beraberinde getirecektir.

Bu yılın en şanslı burçları arasında Koç ve Boğa burcu olacaktır. Yılın ilk yarısı Koç burçları oldukça şanslı olurken, yılın ikinci yarısında şans Boğa burçlarından yana olacaktır. Bunun yanı sıra yılın ilk yarısı Ateş grubu burçları (Koç- Aslan- Yay) daha rahat ederken, yılın ikinci yarısı Toprak grubu burçları (Boğa-Oğlak-Başak) daha olumlu etkiler altında olacaklar.

Mart ayından sonra Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte, değişken burçların (İkizler-Yay-Balık-Başak) biraz zorlanacakları ve çeşitli sınavlardan geçecekleri bir dönem olacaktır. Ay düğümlerinin yaz aylarında burç değiştirmesi ile birlikte, Koç ve Terazi burçları ise oldukça kadersel bir dönem içine girecekler. Bu burçların, 1,5 sene boyunca aldıkları etkilerden dolayı hayat planlarında değişimler söz konusu olacaktır. Mart ayında Plüton gezegeninin Kova burcuna girmesi birlikte, Kova burçları güçlü ve köklü değişimler yaşayacaklar. Su grubu burçlarından olan Yengeç ve Akrep burçları ise bu yıl Satürn’ün desteğini alacaklar ve yaptıkları bütün girişimlerde uzun vadede başarıyı elde edeceklerdir. 2023 yılının en zor etkiler altında olacağı burç ise, Balık burcu olacaktır. Bu yıl Balık burçları için sorumluluklar alma yılı olacak. Koç, Terazi, Yay ve İkizler burçları evlilik ve ilişkiler açısından şanslı olacaklardır.

Koç ve Yükselen Koç: 2023 yılının mayıs ayına kadar olan sürecinde, en şanslı olan burç siz olacaksınız. Bu süreç içinde yaptığınız çoğu girişimlerde şans sizden yana olacak ve başarıyı elde edeceksiniz. Yılın ikinci yarısından sonra Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, finansal açıdan oldukça şanslı olacağınız bir dönem içine gireceksiniz. Bu dönem finansal gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Yurt dışı bağlantılı işler yolu ile gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, sağlık ve iş konularında biraz dikkatli olmanız gereken dönemler içinde olacaksınız. Özellikle gizli düşmanlıklara karşı oldukça dikkatli olmalısınız. Yaz aylarında Ay düğümlerinin sizin burcunuza geçmesi ile birlikte, evlilikler, ikili ilişkiler ve ortaklı işler ile ilgili konular gündeminizde olacaktır. 2023 yılı bekar olan Koç burçları için evlilik yolu ile statü değişimini beraberinde getirecektir.

Boğa ve Yükselen Boğa: 2023 yılının mayıs ayına kadar olan sürecinde, sağlık ve iş hayatı açısından şanslı olduğunuz bir dönem yaşayacaksınız. Mayıs ayında Jüpiter’in sizlerin burcuna girmesi ile birlikte, uzun zamandır yaşadığınız sıkıntıların hediyesini alma vakti geliyor demektir. Şansın ve kısmetin ayağınıza geleceği bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Hem ilişkiler hem de finansal açıdan oldukça güzel bir döneme giriyor olacaksınız. Bu dönem kilo almamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, sosyal çevrenizin değişeceği bir dönem de sizleri bekliyor olacak ve yine bu süreç içinde çocuk sahibi olmak isteyen Boğa burçları gökyüzü tarafından destekleniyor olacaklar. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, taşınmalar, yer değişimleri ve iş değişikliği gibi konular gündeminizde olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: 2023 yılının mayıs ayına kadar olan sürecinde, oldukça sosyal ve aktif olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem sosyal çevrenizden güçlü destekler alabilirsiniz ve yaptığınız işler ile adınızı duyurabilirsiniz. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, sağlık açısından şanslı olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Partnerinizin iş hayatını ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınız ve toplumsal statünüzde değişimler yaşanabilir. İş değişikliği veya kariyerde yön değişimleri yaşanabilir. Evlilik yolu ile toplumsal statünüzde değişimler yaşanabilir. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, ikili ilişkiler ve çocuklar açısından şanslı olduğunuz bir süreç sizleri bekliyor olacaktır. Bekar olan İkizler burçları için evlilik konusu gündeme gelirken, evli olan ikizler burçlarını ise bebek haberi bekliyor olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: 2023 yılının mayıs ayına kadar olan sürecinde, kariyer hayatınız açsından oldukça güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacaktır. Yaptığınız işler ile adınızı duyurabilirsiniz. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınız değişebilir. Yeni arkadaş grupları içine dahil olabilir ve onların desteğini alabilirsiniz. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, Satürn desteğini alacak olan burçlar arasında olacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işler, hukuksal konular ve resmi makamlar ile olan işlerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Akademik işlere imza atabilirsiniz. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, evlilik ve statü değişimi gibi konular gündeminizde olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: 2023 yılının mayıs ayına kadar olan sürecinde, Jüpiter’in desteğini hissedeceksiniz. Özellikle hukuksal konular, yurt dışı bağlantılı işler konusunda oldukça şanslı olacaksınız. Bu dönem yurt dışına seyahat programları yapabilir veya taşınma kararı alabilirsiniz. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, kariyer konularında şans sizden yana olacak. Bu dönem iş değişikliği yapabilir, kendi işinizi kurabilirsiniz. Yaptığınız işler ile adınızı duyurabilirsiniz. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar ve finansal konular gündeminizde olacak. Bu dönem finansal açıdan riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmalısınız. Borçlar, miras ve nafaka gibi konular gündeminizde olabilir. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Eski ilişkiler ve bitmeyen hikâyeler gündeminizde olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyen Aslan burçlarını da gökyüzü destekliyor olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: 2023 yılının mart ayına kadar olan sürecinde, ortak kazanımlar ve finansal konular açısından şanslı olacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Beklediğiniz miras veya alacaklı olduğunuz para ile ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Ortak gelirlerde artışlar söz konusu olabilir. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işler yapabilir, akademik işlere imza atabilirsiniz. Ayrıca hukuksal konularda da şans sizden yana olacaktır. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkiler ve ortaklı işleriniz ile ilgili konular gündeme gelecektir. Bu dönem Satürn sizden bir ilişkinin sorumluluğunu almanızı isteyecektir. Evlilik ve boşanma gibi konular Başak burçlarının gündeminde olacaktır. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, taşınma, yer değişimleri, iş hayatınız ile ilgili konular ve sağlığınızı ilgilendiren durumlar gündeminizde olabilir. İş değişikliğine bağlı taşınma gibi durumlar yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: 2023 yılının mart ayına kadar olan sürecinde, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerden yana şanslı olacaksınız. Bu dönem bekar olan Terazi burçları için evlilik gibi konular gündemlerinde olabilir. Ortaklı işlerden yana gelirler elde edebilirsiniz. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ortak kazanımlar ve finansal konular açısından şanslı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Ortak gelirlerde artışlar yaşanabilir, ortaklı işler yaparak finansal gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Beklediğiniz miras haberi varsa olumlu sonuçlanabilir. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, sağlığınız ile ilgili konularda dikkatli olmanız gereken bir süreç içine girebilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili değişimler de yaşanabilir, işinizi ilgilendiren konularda sorumluluklarınız artabilir. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, ikili ilişkiler ve partnerlerinizden dolayı hayat planlarınızda değişimler yaşanabilir. Bu dönem biraz daha kendinizi düşünmeniz ve hayat planınıza kendi benliğinizi ön plana almanız gereken durumlar yaşanabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: 2023 yılının mart ayına kadar olan sürecinde, iş hayatınız açısından oldukça şanslı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem iş değişikliği yapabilir, zam ya da terfi alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteğini de yakından hissedebilirsiniz. Var olan sağlık sorunlarınız iyiye doğru gidebilir. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, ilişkiler açısından oldukça şanslı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bekar olan Akrep burçları evlilik kararı alabilirler. Ortaklı işlere imza atabilir ve partnerinizi ilgilendiren konulardan güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, çocuk sahibi olmak isteyen Akrep burçlarını gökyüzü destekliyor olacaktır. Bu dönem hobinizi mesleğe çevirme yolunda adımlar atabilirsiniz. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, iş hayatınızı ve sağlığınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş değişikliği yapabilir ve kendi işinizi kurma yolunda adımlar atabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: 2023 yılının Mart ayına kadar olan sürecinde, aşk hayatınız açısından oldukça şanslı olacaksınız. Hayattan keyif alacağınız, bolca eğleneceğiniz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen Yay burçları da müjdeli haberler bekleyebilirler. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınız açısından şanslı olacaksınız. Kendi işinizi kurabilir veya terfi alabilirsiniz. İş yoğunluğunuz ve buna bağlı gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, ev yaşantınız ve aile hayatınızı ilgilendiren konular gündeminizde olabilir. Taşınma kararı alabilir, evlilik yolu ile kendi yuvanızı kurabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlık konularına dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, sosyal çevrenizde değişimler yaşanabilir, kendi yeteneklerinize güvenmeniz gereken bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönem kendi yetenekleriniz ve hobilerinizi mesleğe çevirme kararı alabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: 2023 yılının mart ayına kadar olan sürecinde, ev yaşantınız ve aile hayatınız açısından şanslı olacaksınız. Bu dönem ailenizin desteğini alabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir, evlenme kararı alabilirsiniz. Ayrıca taşınabilir, daha geniş bir eve geçme kararı alabilir veya gayrimenkul alım satımından gelirler elde edebilirsiniz. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, Jüpiter’in desteğini oldukça hissedeceğiniz bu dönem içinde olacaksınız. Aşk hayatınız hareketlenebilir, bekar olan Oğlak burçları evlilik ve çocuk sahibi olmaya karar verebilirler. Ayrıca borsa, gayrimenkul ve kripto paralardan gelirler elde edebilirsiniz. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, taşınma çevre değişimi gibi konular gündeminizde olabilir, yakın çevre ve kardeşlerinizin sorunları ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem kendinizi biraz yalnız ve yakın çevrenizden izole olmuş hissedebilirsiniz. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, iş hayatınızda ve sosyal statünüzde değişimler yaşanabilir, eviniz ve aileniz ile daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: 2023 yılının mart ayına kadar olan sürecinde, yakın çevreniz ve kardeşlerinizin desteğini yakından hissedebilirsiniz. Taşınma ve çevre değişimi gibi konular gündeminize gelebilir, yeni iş ve projelere imza atabilir ve fazlaca seyahat edebilirsiniz. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, taşınma kararı alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir, miras gibi konular gündeminizde olabilir, gayrimenkul alım satımından gelirler edebilir, evlilik yolu ile ailenizi genişletebilirsiniz. Mart ayında Satürn’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularınızda oldukça dikkatli davranmanızı gerektiren bir dönem içine gireceksiniz. Bu dönem harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Gayrimenkul alımı yapabilirsiniz. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, taşınmalar, yer değişimleri, yurt dışına taşınma kararı alma gibi konular gündeme gelebilir. Bolca eğitim alabilir ve seyahatler yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: 2023 yılının mart ayına kadar olan sürecinde, finansal açıdan oldukça şanslı olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem finansal gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Girişimlerinizden gelirler elde edebilirsiniz, yurt dışı bağlantılı işler yapabilirsiniz. Mayıs ayında Jüpiter’in Boğa burcuna girmesi ile birlikte, yakın çevreniz ve kardeşlerinizin desteğini alacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Yeni iş anlaşmaları yapabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Çevre değişimi ve taşınma gibi durumlar da yaşanabilir. Mart ayında Satürn’ün sizin burcunuza girmesi ile birlikte, oldukça fazla sorumluluklar almanız gereken bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu sorumluluklar iş hayatınızı ve özel yaşantınızı ilgilendiren durumlar olacaktır. Evlenebilir, çocuk sahibi olabilir veya kariyer planında değişimler yaşayabilirsiniz. Yaz aylarında Ay düğümlerinin Koç-Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yarattığınız bir dönem içine gireceksiniz.