2023'te Sayın Erdoğan'ı sanatçılar mı kurtaracak?

Yıllardır beklediğimiz değişim olmadığı için, aynı tipler, aynı yüzler makamdan makama atandığı için, bu makam ve güç sahipleri güç zehirlenmesi yaşadığı için, halktan kopulduğu için, gerçekler ısrarla göz ardı edildiği için yazmaya devam edeceğim.

Öyle bir noktaya gelindi ki verdiğiniz emek ne olursa olsun sevginiz, fedakarlığınız ne kadar büyük olursa olsun, toplum içinde ne kadar değerli olursanız olun, siz milyonlarca AK parti seçmeninden birisiniz! Başka hiç bir değeriniz ehemmiyetiniz yok!

Siz onları seven sadece milyonlarca insandan birisiniz! Hepsi bu kadar!

Son yıllarda Sayın Cumhurbaşkanımız külliyede sanatçılara iftar veriyor.

Bir çoğu İle dostlukları var. Sanata ve sanatçılara saygım sonsuz. Elbette bunlar olacak.

Fakat neden Sayın Cumhurbaşkanımız yıllardır hiç bir beklentisi olmadan emektar cefakar, kapı kapı gezen, emek veren vatandaşlarımıza külliye de bir iftar vermez ? Neden tıpkı Demet Akalın gibi bir vatandaşımız bir sıkıntısını dile getiremez ve kültür turizm bakanına oracıkta talimat verilmez!

Öyle günlerden geçiyoruz ki vatandaş bir derdini anlatmak için Cumhurbaşkanını görme ümidiyle cuma namazı kıldığı camiye gider, yanıma 50 metre yaklaşsa korumalar gözüne lazerle ışık tutar ya da dertest eder, adamı fırlatırlar!

Burdan iktidar kanadına sesleniyorum! Aynen böyle devam edin. 2023 te bu sanatçı dostlarınız sizi kurtaracak! Sizin için köy köy, mahalle mahalle gezecek, size oy isteyecekler!

Mesela Bülent Ersoy sizin için Reyhanlı’ya gidip toplantılar yapıp, yaşanan ekonomik krizin küresel olduğunu anlatıp, ordaki aşiretleri ikna edip, aile büyüklerini ikna edip, size oy toplar!

Sizi bu sanatçı dostlarınız, vekil yaptığınız eski sporcular, 20 senedir değiştiremediğiniz bazı vekiller, belediye başkanları, danışmanlar kurtaracak! Devam edin, sizi alkışlıyoruz ve ibretle izliyoruz.

Siz artık halkın değil, mücahitlerin değil, mütahitlerin, sanatçıların, eski sporcuların dostusunuz.

Madem sanatçıları davet ediyorsunuz en azından davet ettiğiniz sanatçıları süzgeçten geçirseydiniz. Halkın daha çok teveccüh ettiği sanatçıları davet etseydiniz.

Ben çocukken bir akrabamız vardı, sıkı bir Doğru Yol Partisi destekçisiydi. Köylüydü, şalvar giyer kasket takardı. Garibandı ama değerliydi, partisi değer verirdi kendisine.

Bir sıkıntısı olan gelir kendisini bulur, şalvarı ile Ankara’ya gider, görüşür, milletin derdine derman bulur, sıkıntısını çözerdi.

Şimdi öyle mi ?

Asla değil! Canınızı verseniz bir ehemmiyetiniz değeriniz yok.

Şimdi bir sanatçı 20 senedir her seçimde direklere çıkıp bayrak asan bir vatandaştan daha değerli. Bir sorununuz olursa gidin Tatlıses’i, Orhan babayı, Bülent ablayı bulun, sorununuzu iletsin Sayın Cumhurbaşkanımıza, onlar çözerler.

Yazıklar olsun diyorum!

Son sözüm Allah vatana millete zeval vermesin.

Vesselam ...