21-27 Mart Haftasında Gökyüzü Enerjisi burçlar için neler söylüyor?

Dünya bugün Çin'deki uçak kazası ile sarsıldı. tv100.com astroloji yazarı Aycan Balan uçak kazasında önce yayınlanan yazısında bu tür olayların yaşanabileceğine dikkat çekmişti. Aycan Balan yazısında çok çarpıcı uyarılarda da bulunu. İşte Aycan Balan'ın bu haftaki yazısı...

Yaşam kaynağımız ve hayat enerjimiz olan Güneş, Koç burcuna geçiyor. Enerjimizi topladığımız 21 – 27 Mart haftasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Hangi burç neye dikkat etmeli?

21-27 Mart Haftasında Gökyüzü Enerjisi

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim. Bu hafta gökyüzü astrolojik açıdan çok haraketli olacak ve sert etkileri çalıştıracak. Yaşam kaynağımız ve hayat enerjimiz olan Güneş, Koç burcuna geçecek ve 1 ay boyunca Koç burcunda kalacak. Uzun zamandır gezegenlerin neredeyse hepsi hava ve su elementindeki burçlarda toplanmışlardı. Bu durum bizlerde uzun süredir devam eden isteksizlik, yaşam enerjimizin düşük olması ve atalet halini çalıştırdı. Şimdi Koç burcuna geçmesi ile birlikte, yaşam enerjimiz biraz daha yükselecek, motivasyonumuz artacak ve üzerimizdeki atalet hali kalkacaktır. Bunun yanı sıra gökyüzünde bu hafta oldukça sert etkiler de mevcut olacak.

21 Mart Pazartesi günü, Merkür ve Jüpiter birlikte hareket ederek olumlu bir etkiyi çalıştıracaklar. Kendimizi daha mutlu ve daha iyimser hissederken, yardıma ihtiyacı olan insanlara elimizden geldiğince yardım etme ihtiyacımız da artacaktır. Fikirlerimizi hayata geçirme konusunda motivasyonumuz artarken, daha olumlu ve daha iyimser düşüneceğiz. Bu açı ile birlikte, özellikle küs olduğumuz insanlarla barışabilir, affetme meditasyonları ve şifa çalışmaları yapabiliriz. Aynı zamanda düşüncelerimizi hayatımıza çekebilme potansiyelimiz de oldukça yüksek olacaktır. Ticaret hayatı ve eğitim gibi konularda olumlu gelişmeler yaşanırken, ilham ve hayal gücümüzü kullanmamız gereken işlerde yaratıcılığımız da artacaktır fakat abartılı düşüncelerden uzak durmamız gerekecektir.

Haftanın en zor etkili günü ise, 22 Mart Salı günü olacaktır. Savaşın ve mücadelenin gezegeni olan Mars ile ani ve beklenmedik olayları getiren Uranüs arasında gergin bir açı meydana gelecek. Bu açı ile özellikle toplumsal bazda beklenmedik olaylara şahit olabiliriz. Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşın daha da şiddetlenmesi ve beraberinde beklenmedik olayları da getirmesi gibi durumlar söz konusu olurken, aynı zamanda deprem, patlamalar, uçak kazaları, isyan ve ayaklanmalar, teknoloji ile ilgili olabilecek aksaklıklar yaşanabilir. Bireysel bazda ise, gerginlikler, ani ve beklenmedik tepkiler sonucunda doğabilecek negatif durumların yaşanması, ilişkilerde ani kopuşlar ve değişim ihtiyacımız fazlasıyla artabilir. Mümkün olduğu kadar sakin kalmaya özen göstermeli, ani ve fevri tavırlardan uzak durmaya dikkat etmeliyiz.

23 Mart Çarşamba günü, Neptün ve Merkür kavuşumu olacak. Bu kavuşum hem olumlu hem de olumsuz etkileri birlikte çalıştırmaya oldukça müsait bir açı kalıbıdır. Olumlu açıdan bakacak olursak, sanatsal yeteneklerimizin artması, ilham ve sezgi yolu ile gelen bilgiler, şifa çalışmaları yapmak, hayal gücümüzün artması hayalini kurduğumuz şeyleri hayata geçirme yolunda motivasyonumuzun artması şeklinde tezahür edebilir. Olumsuz açıdan bakacak olursak da karar vermede zorluk çekmek, dalgınlık sonucu ufak tefek kazalara açık olmak, zehirlenmeler, yanlış anlaşılmalar neticesinde yaşanacak negatif durumlar, aşırı hayalperest davranışlar sergilemek, hırsızlık ve dolandırıcılıkların artması, deniz ulaşımındaki aksaklıklar, hava muhalefetinde olabilecek değişimler, sis vb olaylar, ticaret hayatındaki aksaklıklar ve hayal kırıklığına uğramak gibi durumlar söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Güneş’in sizlerin burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz. Özellikle ilginizi kendinize yöneltirken, fiziksel görüntünüzde değişimler yapma ihtiyacınız artabilir. Hafta başında, arkadaş çevreniz ile aranızda yaşanabilecek olan negatif durumlara dikkat etmek faydalı olurken, beklenmedik ve ani bir para çıkışı da söz konusu olabilir. Hafta ortasına doğru, sezgileriniz fazlasıyla artacağı için haberci rüyalar görebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Güneş’in Koç burcunda girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca bilinçaltınıza attığınız konular aydınlığa çıkacaktır. Bu süreç içerisinde sağlık ile ilgili konular ve partnerinizin iş hayatını ilgilendiren durumlar yaşanabilir. Hafta başında, kariyer hayatınızı ilgilendiren durumlarda ani ve fevri kararlar vermekten uzak durmanız faydalı olacaktır. Hafta ortasına doğru, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile yeni bir iş ve projeye imza atabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz şeyleri hayata geçirebilmek için gökyüzü sizleri oldukça destekliyor olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca oldukça aktif ve sosyal olacaksınız. Bu dönem yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilir, yeni dostlar edinebilirsiniz. Hafta başında, seyahat programlarınızda ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde aksaklıklar meydana gelebilir. Hafta ortasına doğru, kariyer hayatınızda oldukça olumlu gelişmeler yaşanırken, kariyer hedeflerinizde hayalini kurduğunuz konuları yaşamınıza çekebilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca kariyer ve iş konularınız ön planda olacaktır. Yeni bir işe, projelere başlayabilir veya işinizi ilgilendiren konularda harekete geçebilirsiniz. Hafta başında, ani ve beklenmedik borç ve para çıkışları söz konusu olurken, finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır. Hafta ortasına doğru, yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuksal konularınız ve eğitim konularınızda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzde ki bir ay boyunca seyahat programları yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilir veya hukuksal konularda harekete geçebilirsiniz. Hafta başında, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizde ani ve beklenmedik durumlar yaşanabilir. Bu konularda fevri tavrılar göstermemeye ve ani kararlar almamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hafta ortasına doğru, kredi başvurularınız olumlu sonuçlanabilir, ortak kazanımlar ve finansal konularda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca ortak kazanımlar, vergi, kredi, borçlar ve miras konularınız gündeminizde olurken, bu konularda harekete geçme yolunda motivasyonunuz da artacaktır. Hafta başında, iş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde yaşanabilecek olan negatif durumlara karşı dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Günlük rutinleriniz ve çalışma koşullarınızda ani değişimler yaşanabilir. Hafta ortasında, ikili ilişkilerinizde oldukça güzel ve olumlu etkiler altında olacaksınız. Aynı zamanda ortaklı bir işe veya projeye de imza atabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz de hareketlenmeler yaşanacaktır. Bu dönem ortaklı bir işe imza atabilir ve partnerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta başında, aşk hayatınızda ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda ani ve beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Haricen, spor yaparken de dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Hafta ortasında, iş arkadaşlarınızın desteğini alabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konularınız ön plana çıkacaktır. Bu süre içerisinde sağlık kontrollerinizi yaptırmanız faydalı olacaktır. Hafta başına doğru, ev hayatınız ve ailenizi ilgilendiren konularda ani ve beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir veya evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konularda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda yeni bir hobiye veya yeni bir ilişkiye başlamanız için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca aşk hayatınız oldukça hareketlenecektir. Bu süreç içerisinde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınız da oldukça artacaktır. Hafta başında, kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizde ani ve beklenmedik durumlar yaşanabilirsiniz, trafikte de ayrıca dikkatli olmalısınız. Hafta ortasında, ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir, ailenizin desteğini daha yakından hissedebilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca aile hayatınız ve ev yaşantınızı ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir veya evinizi yeniden dekore etmek isteyebilirsiniz. Hafta başında, finansal konularda dikkatli davranmanız sizler için faydalı olacaktır çünkü ani ve beklenmedik para çıkışları yaşanabilir. Hafta ortasında, seyahat programları yapabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevreniz ve kardeşlerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca yeni seyahat programları yapabilir, eğitimlere başlayabilir, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile iletişiminiz artabilir ve yeni projelere başlayabilirsiniz. Hafta başında, kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Bu durum ikili ilişkilerinize ve ailevi konularınıza yansıyabilir. Hafta ortasında, finansal konularda oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilir, finansal gelirlerinizi artıracak bir iş veya projeye başlayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Güneş’in Koç burcuna girmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca, finansal konularınız ön planda olacaktır. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz. Hafta başında, sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinizi ve yakın çevrenizi ilgilendiren durumlar sizleri biraz strese sokabilir. Hafta ortasında, kendinizi daha iyi hissedeceksinizdir ve bu durum ikili ilişkileriniz üzerinde de olumlu etkilerini çalıştıracaktır.